Ucraina "nu va adera la NATO" la summitul de la Vilnius

D.R.
Internaţional / 7 iulie 2023

Ucraina "nu va adera la NATO" la summitul de la Vilnius

Ucraina "nu va adera la NATO" la summitul de la Vilnius, prevăzut marţi şi miercuri, anunţă vineri consilierul în probleme de securitate naţională al Casei Albe Jake Sullivan, relatează news.ro.

Casa Albă face aceste declaraţii în contextul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski se află într-un turneu internaţional cu scopul de a obţine o susţinere a ambiţiei sale ca Ucraina să adere la NATO, înaintea summitului Alianţei Nord-Atlantice, prevăzut la 11 şi 12 iulie la Vilnius, în Lituania.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ucraina "nu va adera la NATO" niciodata ,

    numai daca Rusia dispare 

    Asa ca ,asa cum Biden a negat ca trimite rachete cu raza lunga de actiune ,cluster bombs ,munitie cu uraniu saracit ,tancuri etc ...asa va trimite si avioanele F16 si va oferi si calendarul cerut de Zelenski . Pe baza faptului ca a primit asigurari ca nu vo rfi folosite acele munitii toxice ,sau ca rachetele nu vo rataca Rusia la distanta de front ...le a trimis ,au fost folosite si nici macar nu si asuma Zelenski pagubele morale prin recunoasterea incalcarii promisiunii catre presedintele Biden ! Asa poate fi manipulat si acest summit de la Vilnius ,demnitarii tarilo rmembre (platiti de popoarele lo rcare NU vo rrazboi ) semneaza angajamente pe baza uno rasigurari ferme ca UKR nu va folosi umbrela aliantei ca sa atraga NATO in razboi ...si popoarele care au votat liderii lo rpresupunind ca sunt de onoare si buna credinta ,se vo rtrezi in razboi ! Drone care vo rvizita Bucurestiul noaptea ,sirenele zbierind la cateva ore distanta ca sa mearga bucurestenii la adaposturile ...inexistente ! etc Acum vedem ce era cu toate intilnirile acelea gormat B9 ,format B4 care formateaza atragerea Romaniei intr un razboi in care nu exista miza pt noi ,sunt numai pierderi din vecinatatea razboiului ,cheltuieli de inarmare marite ,hiperinflatie si inflatie de refugiati intr o tara care traieste pe datorie !

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb