ULTRAVISION: Prysm se alătură grupului VITAPROTECH

G.B
Companii / 27 ianuarie 2022

Prysm se alătură grupului VITAPROTECH

UltraVision Consult, partener strategic pentru ţările din Europa Centrală şi de Sud-Est al companiei Prysm Software, a anunţat că partenerul său Prysm se alătură Grupului VITAPROTECH, lider pe piaţa din Franţa de soluţii de securitate Premium, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Grupul VITAPROTECH îşi întăreşte poziţia şi accelerează dezvoltarea de soluţii software de securitate, consolidând totodată divizia de monitorizare, prin achiziţia Prysm Software. Fondată în anul 1996, Prysm este un dezvoltator francez de soluţii software integrate de comadă şi control (PSIM - Physical Security Information Management). Bazate pe standarde deschise, acestea oferă flexibilitate sporită şi uşurinţă în instalare, garantând independenţa utilizatorilor finali şi unificarea unor medii diferite. La nivel mondial compania are mai mult de 150 parteneri instruiţi în utilizarea platformei PSIM AppVision.

"Investiţia strategică făcută de VITAPROTECH în achiziţia Prysm Software este o dovadă de consolidare a grupului, companiile dezvoltând un parteneriat de tradiţie care acum conduce la o întărire a prezenţei grupului în piaţa de securitate. Pentru noi acest demers al partenerului nostru este de bun augur şi ne aşteptăm la o capacitate sporită de investiţie în dezvoltarea produsului AppVision şi consolidare a poziţiei sale în piaţa platformelor PSIM", a declarat Florin MARICA, director general UltraVision Consult România, reprezentant pentru Europa Centrală şi de Sud-Est al companiei PRYSM, acum parte din VITAPROTECH.

Prin unirea forţelor cu VITAPROTECH, Prysm Software îşi va putea accelera dezvoltarea la nivel internaţional, continuând să investească în soluţii tehnologice inovatoare, care să vină în întâmpinarea provocărilor şi schimbărilor cu care se confruntă piaţa de securitate, automatizări industriale şi pentru clădiri. Această achiziţie va consolida dezvoltarea de software dedicat "centrului de comandă", achiziţionat la începutul anului 2021. Colaborarea beneficiază de susţinerea activă a conducerii celor două companii, plus de cea a EURAZEO, prin activitatea sa de achiziţii de nivel mic şi mediu, în calitate de acţionar majoritar al Grupului VITAPROTECH încă din iulie 2018.

Jean-Michel Belin, manager general şi fondator al Prysm Software, va rămâne la conducerea companiei, contribuind la menţinerea unei relaţii strânse cu clienţii ei. "Sunt fericit că Prysm Software se alătură Grupului VITAPROTECH, care are deja un renume în lumea securităţii si siguranţei fizice. Companiile se completează una pe cealaltă: VITAPROTECH îşi va putea intensifica activitatea în domeniul software, prin extinderea ofertei cu o platformă deschisă de integrare, în timp ce soluţia reciprocă va permite îmbogăţirea ofertei Prysm cu funcţii de management de la distanţă al sistemelor de securitate. VITAPROTECH va oferi Prysm Software resursele necesare pentru dezvoltarea la nivel internaţional şi garanţia neutralităţii faţă de alţi producători", a spus Jean-Michel Belin, director general al Prysm.

"Prysm Software are o dezvoltare dinamică foarte bună şi cunoştinţe unice în sisteme de control, recunoscute în toată lumea. Soluţiile sale sunt comercializate sub marcă proprie, dar şi OEM - o piaţă cu potenţial de dezvoltare ridicat. Suntem interesaţi să susţinem această dezvoltare, garantând independenţa Prysm Software de celelalte entităţi pe care le deţinem. Intenţionăm să implementăm o sinergie puternică, de care vor beneficia toţi clienţii noştri", a spus Eric Thord, preşedinte VITAPROTECH.

Implicată activ de peste 7 ani pe piaţa Europei Centrale şi de Sud-Est în proiecte de digitalizare a proceselor operaţionale din domeniul securităţii fizice, UltraVision Consult promovează prin intermediul partenerilor săi soluţii eficiente de supervizare şi management a incidentelor de securitate şi a infrastructurii tehnice utilizând facilităţile native ale AppVision PSIM (Physical Security Integration Management). Compania este reprezentantul exclusiv al Prysm Software pentru suita software AppVision PSIM în România, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Cehia, Muntenegru, Albania, Croaţia, Slovacia, Bosnia& Herţegovina, Macedonia de Nord şi Ungaria. Platforma deschisă de unificare a tehnologiilor şi echipamentelor de la diferite branduri din piaţă asigură informarea operatorilor, supervizarea, comanda şi controlul proceselor într-un mod unitar, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb