Un judecător a refuzat să oprească publicarea cărţii lui John Bolton cerută de Trump

A.D.
Miscellanea / 20 iunie 2020

Un judecător a refuzat să oprească publicarea cărţii lui John Bolton cerută de Trump

Un judecător federal a respins solicitarea de urgenţă a Departamentului de Justiţie al administraţiei Trump de a bloca publicarea cărţii lui John Bolton, fostul consilier de securitate ale preşedintelui american, relatează The Washington Post.

Judecătorul Royce Lamberth din D.C. a respins solicitarea administraţiei de a bloca lansarea cărţii lui John Bolton, a cărei dată de lansare este 23 iunie folosind drept motivare faptul că editura a anunţat că 200.000 de exemplare au fost deja trimise celor care au comandat-o.

Lamberth a notat însă că Bolton nu a îndeplinit procedura prin care trebuia să primească acordul guvernului că nu există informaţii clasificate.

Deşi conduita unilaterală a lui Bolton ridică îngrijorări în ce priveşte siguranţa naţională, guvernul nu a argumentat convingător că o condamnare ar fi soluţia adecvată. Pentru motive pe care nici nu mai e nevoie să le menţionăm, Curtea nu va cere confiscarea şi distrugerea unei autobiografii politice", a spus Lamberth.

Judecătorul mai spune că o evaluare privată a pasajelor despre care administraţia spune că ar conţine informaţii clasificate l-a convins de faptul că Bolton "a pus în pericol, cel mai probabil, siguranţa naţională".

"The Room Where It Happened" prezintă cele 17 luni în care Bolton a îndeplinit funcţia sa în administraţia Trump şi oferă un portret al unui preşedinte "haotic" şi "incredibil de ignorant". Bolton l-a numit pe Trump "incompetent şi nepotrivit pentru funcţia sa". El a negat că această carte ar conţine informaţii clasificate.

În noua sa carte, pe care administraţia Trump a încercat să o oprească din a fi publicată în mod repetat, John Bolton, fostul consilier pe probleme de securitate al preşedintelui, detaliază o serie de întâmplări care s-ar fi petrecut în interiorul administraţiei republicane - Trump ar fi cerut sprijinul preşedintelui chinez Xi Jinping pentru a câştiga alegerile din 2020, ar fi afirmat că Venezuela face parte din SUA, ar fi oferit sprijin pentru liderii străini cercetaţi penal. Bolton mai spune că propriii oficiali de rang înalt din administraţia Trump îl ridiculizează pe preşedinte fără ca el să ştie.

Bolton a refuzat să depună mărturie în cadrul procedurii de impeachment care a fost adoptată de Camera Reprezentanţilor împotriva lui Trump, hotărând să prezinte aceste dezvăluiri în cartea sa. El a spus, ulterior, că ar fi venit să depună mărturie dacă Senatul american, care l-a judecat pe Trump, l-ar fi citat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. despre trump s-a scris si se va mai scrie.pana si neamtu a scris o carte despre viata pres.american.fiecare om cu talente literare poate sa detalieze anumite intamplari din viata oamenilor politici importanti ai vremurilor actuale.depinde de interesele din spatele cuvintelor.ultimul paragraf denota o mica manipulare.nu inteleg de ce a refuzat bolton sa depuna marturie pe motiv ca nu a fost citat de catre senat.e mult mai simplu sa denaturezi adevarul intr-o carte decat in o marturie data in fata org.abilitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb