UniCredit Bank a fost desemnată cea mai bună bancă din România pentru companii şi ESG

F.D.
Bănci-Asigurări / 22 iulie

UniCredit Bank a fost desemnată cea mai bună bancă din România pentru companii şi ESG

Euromoney l-a desemnat ca "Bancher al Anului" pe Andrea Orcel, CEO al Grupului UniCredit. De asemenea, UniCredit Bank a fost declarată de către revista britanică drept Cea mai Bună Bancă din România pentru companii şi pentru ESG, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Andrea Orcel, CEO UniCredit, a comentat despre premii, spunând: "Sunt extrem de onorat şi recunoscător tuturor colegilor care au lucrat împreună cu pasiune şi angajament, ca o singură echipă, pentru a reuşi în mod constant să performeze în faţa clienţilor, a partenerilor etc. Aceste premii le recunosc cu adevărat realizările şi sunt o dovadă a dăruirii şi muncii asidue a întregii noastre echipe. Este încă un pas înainte către atingerea obiectivului ambiţios de a deveni Banca pentru viitorul Europei".

Raluca Popescu, Vicepreşedinte Executiv Corporate UniCredit Bank a spus: "Obiectivul nostru principal este să contribuim la dezvoltarea companiilor din România şi să performăm împreună în acest mediu economic provocator, marcat de incertitudini. Suntem mândri pentru recunoaşterea şi aprecierile partenerilor noştri ca cea mai bună bancă pentru companii şi pentru ESG din România, iar aceste premii ne confirmă eforturile mari pe care le depunem în fiecare zi şi rezultatele excepţionale pe care le atingem. Recunoştinţa mea se îndreaptă spre clienţii noştri care au încredere în noi şi spre colegii mei, profesionişti desăvârşiţi, pentru aceaste premii internaţionale valoroase."

Euromoney a acordat UniCredit premiu pentru Cea mai Bună Bancă pentru întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) din Europa de Vest, recunoscând acoperirea sa extinsă pentru 2 milioane de clienţi IMM şi 15 milioane de clienţi persoane fizice din 13 ţări din Europa şi relaţiile pe termen lung.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb