UniCredit Bank România primeşte certificarea EDGE

F.D.
Bănci-Asigurări / 19 decembrie 2023

UniCredit Bank România primeşte certificarea EDGE

UniCredit a atins o bornă importantă, devenind prima bancă pan-europeană cu certificare Global EDGE pentru diversitate, echitate şi incluziune de gen. Acest lucru a fost posibil datorită eforturilor susţinute privind diversitatea şi incluziunea depuse de băncile din România, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Croaţia şi Serbia, care au obţinut certificarea EDGE. Acestea se alătură băncilor deja certificate din cadrul grupului din Italia, Germania şi Austria. De acum UniCredit este prima bancă care deţine această certificare în 10 ţări din Europa. Datorită acestor realizări, UniCredit este eligibilă pentru prestigioasa certificare Global EDGE, conform unui comunicat de presă al băncii.

Certificarea EDGE este cel mai important standard global pentru diversitate, echitate şi incluziune (DE&I). Pentru a obţine această certificare, băncile UniCredit au fost supuse unei evaluări riguroase, de către o terţă parte, pentru: reprezentarea în cadrul procesului de succesiune, a echităţii salariale, a eficienţei politicilor şi practicilor, şi a caracterului incluziv la nivelul culturii organizaţionale.

Toate băncile UniCredit certificate EDGE se angajează să continue să promoveze egalitatea de gen şi incluziunea la locul de muncă, urmând planurile de acţiune EDGE dedicate. Aceste planuri se bazează pe rezultatele procesului de certificare. Acestea includ angajamente precum garantarea reprezentării femeilor la toate nivelurile de conducere, crearea de oportunităţi continue de promovare şi de remunerare egală, încurajarea bărbaţilor să profite de concediul de paternitate plătit oferit de bancă şi multe altele.

Andrea Orcel, CEO al UniCredit: "UniCredit este un exemplu pentru practicile de afaceri durabile în Europa. Sunt mândru că am devenit prima organizaţie din industria bancară care deţine certificarea EDGE în 10 ţări şi prima bancă pan-europeană cu certificare globală. Să fii un campion în ceea ce priveşte diversitatea de gen, echitatea şi incluziunea este parte integrantă a culturii noastre şi ne întăreşte angajamentul nostru faţă de un set clar de principii şi valori, componentă crucială a succesului nostru continuu în afaceri. Diversitatea deosebit de bogată a echipei noastre creează un mediu favorabil incluziunii, necesar pentru a oferi cele mai bune soluţii bazei noastre de clienţi în creştere, din întreaga Europă."

Aniela Unguresan, fondator al Fundaţiei EDGE Certified, a remarcat cu entuziasm: "Reuşita UniCredit de a obţine certificarea EDGE la nivel global este un pas revoluţionar în afaceri. Începând cu cinci dintre entităţile sale de afaceri în 2022 şi extinzându-se acum pentru a include alte şase entităţi, mai mult de 80% din totalul forţei sale de muncă, UniCredit demonstrează un angajament profund faţă de Diversitate, Echitate şi Incluziune ca motor al succesului durabil. Certificarea lor la nivel global spune multe despre încrederea lor în EDGE ca standard voluntar şi certificare independentă. Este, de asemenea, o mişcare strategică pentru a valorifica un fond de talente diverse, stabilind noi repere pentru un loc de muncă incluziv şi echitabil pentru toţi. Prin obţinerea certificării EDGE la nivel global, UniCredit nu creează doar o poveste emoţionantă, ci este un pionier al viitorului afacerilor - divers, echitabil, incluziv şi excepţional de inovator. Felicitări!"

Oana Preda, Director People&Culture, UniCredit Bank România a spus: "Câştigarea certificării EDGE este deopotrivă o recunoaştere a preocupării noastre pentru diversitatea, egalitatea de gen şi incluziunea la locul de muncă şi o motivaţie în plus să promovăm şi mai mult aceste valori. Pentru noi, diversitatea şi incluziunea sunt elemente importante care susţin inovaţia şi performanţa, fiind dedicaţi consolidării unui mediu de lucru echitabil şi integrator, pentru toţi colegii. Încurajăm o cultură în care fiecare coleg(ă) să se simtă valorizat(ă), respectat(ă) şi susţinut(ă) pentru contribuţia sa unică. Sunt mândră că fac parte dintr-o organizaţie preocupată de diversitate, incluziune şi egalitate de gen."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb