UniCredit Bank şi Mastercard lansează Mastercard Young

I.V.
Bănci-Asigurări / 7 mai 2019

UniCredit Bank şi Mastercard lansează Mastercard Young

UniCredit Bank şi Mastercard lansează Mastercard Young, care se adresează categoriei de vârstă de până la 18 ani, fiind primul card de debit de pe piaţa locală care poate fi utilizat şi de către copiii între 6 şi 14 ani, conform unui comunicat de presă al băncii.

'Mastercard Young este primul card din România care se adresează şi copiilor între 6 şi 14 ani, oferindu-le un produs pentru utilizarea personală, în funcţie de propriile nevoi. Prin lansarea Mastercard Young, UniCredit Bank dovedeşte o dată în plus că este banca pentru lucrurile care contează şi este alături de clienţii care sunt preocupaţi de educaţia financiară a copiilor lor de la cele mai fragede vârste, şi vor să îi obişnuiască să fie responsabili şi independenţi. Mai mult, cardul oferă uşurinţă şi transparenţă în utilizare, părinţii având constant acces la tranzacţiile efectuate de copii prin aplicaţia de Mobile şi Online B@nking. Fie că vorbim despre primele economii sau despre cheltuirea < > pe ceea ce îşi doresc, Mastercard Young îi va ajuta pe cei mici să capete încredere în propriile decizii financiare', a declarat Septimiu Postelnicu, vicepreşedinte executiv al Diviziei de Retail UniCredit Bank.

Cardul de debit Mastercard Young, ataşat contului curent Junior, are zero costuri de furnizare (emitere şi administrare) şi poate fi emis în lei, euro sau dolari. Atât clienţii titulari, cât şi reprezentanţii legali beneficiază de acces transparent la tranzacţiile efectuate cu cardul, în aplicaţiile de Mobile şi Online B@nking.

De asemenea, cardul este uşor de utilizat, beneficiind de sistemul de plată contactless (nu este necesară introducerea PIN-ului la POS pentru plăţi sub 100 de lei) şi oferă un plus de siguranţă prin protocolul special de securitate care nu permite utilizarea lui pentru retrageri de numerar la bancomate sau pentru cheltuieli nepotrivite copiilor, se precizează în comunicatul citat. Astfel, cu cardul de debit Mastercard Young copilul îşi va putea cumpăra, de exemplu, cărţi, materiale pentru şcoală, jocuri, bilete la film, gustări, dar nu va putea opera plăţi către comercianţi din categorii precum cazinouri, farmaceutice, produse din tutun, jocuri de noroc sau articole petroliere, nu vor putea retrage numerar sau efectua tranzacţii de tip mail order/telephone order sau Cash Back la POS.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb