UniCredit Bank susţine micro întreprinderile româneşti oferindu-le credite uşor de accesat, cu garanţie de la EIF

T.B.
Bănci-Asigurări / 25 iulie 2023

Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv Retail, UniCredit Bank

Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv Retail, UniCredit Bank

UniCredit Bank susţine micro întreprinderile din România care au cifră de afaceri de maxim 1 million de euro oferindu-le produsul de creditare cu garanţie EaSI - o finanţare cu garanţie de la Fondul European de Investiţii (EIF).

"În calitate de partener EIF, putem să oferim companiilor româneşti acces uşor la finanţare prin intermediul instrumentelor de garantare ale acestui fond. Ne menţinem astfel angajamentul de a sprijini companiile mici şi mijlocii, afacerile locale şi venim cu soluţii de finanţare adaptate nevoilor acestora, simplu şi fără multe bătăi de cap." a spus Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv Retail, UniCredit Bank

Finanţarea cu garanţie EaSI este destinată micro întreprinderilor care îşi doresc să acceseze un credit, dar nu îndeplinesc condiţiile standard de creditare. Creditul cu garanţia EaSI este simplu şi uşor de accesat, fără avans, fără garanţii materiale şi cu dobânzi mai mici decât cele standard. Creditul poate fi solicitat de micro întreprinderi româneşti, chiar şi startup-uri, care au mai puţin de 10 angajaţi. Garanţia EIF acoperă 80% din valoarea creditului, diferenţa de 20% fiind susţinută de UniCredit Bank fără a mai solicita garanţii materiale. Creditul cu garanţia EaSI se acordă în lei pentru finanţarea capitalului de lucru şi a activităţii curente, pe o perioadă de maxim 3 ani.

O astfel de finanţare oferă şansa microcompaniilor să se dezvolte sustenabil, să creeze noi locuri de muncă sau să lanseze noi produse şi servicii. Sucursalele UniCredit Bank din toată ţara sunt pregatite să preia solicitările firmelor mici şi să răspundă nevoilor lor într-un timp cât mai scurt. Clienţii UniCredit Bank care accesează creditul cu garantie EaSI se bucură de flexibilitate prin stabilirea unui plan de rambursare, adaptat specificului activităţii sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb