Unilever a investit 48 de milioane euro în fabrica din Ploieşti

F.D.
Companii / 6 octombrie 2023

Unilever a investit 48 de milioane euro în fabrica din Ploieşti

Unilever a investit 48 de milioane de euro în ultimii trei ani în fabrica din Ploieşti şi a extins fabrica de produse alimentare de la 6.000 mp la 17.000 mp, transformând-o în una dintre cele mai moderne fabrici europene ale grupului, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, fabrica de produse alimentare din Ploieşti are o capacitate de producţie anuală de peste 40.000 de tone. Dispune de 28 de linii de fabricaţie şi ambalare, accesând noi tehnologii în materie de echipamente şi urmând cele mai înalte standarde de sustenabilitate. Prin investiţia în producţia alimentară, Unilever Ploieşti răspunde cererii tot mai diversificate a consumatorilor. Astăzi, portofoliul fabricii a crescut de la 70 la peste 1.000 de produse, inclusiv condimente Knorr, Delikat, supe, sosuri şi dressing-uri pentru salate Knorr. Produsele fabricate la Ploieşti sunt vândute în majoritatea ţărilor europene.

"Liniile de producţie din Ploieşti realizează unele dintre cele mai apreciate produse alimentare din portofoliul nostru regional. Această direcţie este în concordanţă şi cu nevoia economică de produse alimentare, fabrica producând acum sortimente diverse pentru peste 20 de ţări din regiune", declară Ramona Pârvescu, Head of Country Unilever România.

Ca ultimă etapă în această transformare, planul este ca producţia de detergenţi pudră de pe platforma din Ploieşti să fie relocată către alte fabrici Unilever de la finalul anului 2024, Grupul urmând a sprijini angajaţii pe parcursul întregului proces de tranziţie.

"Colegii reprezintă principala noastră prioritate în momentul de faţă şi ne concentrăm eforturile pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru aceştia", adaugă Gabriel Oprea, directorul fabricii din Ploieşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb