UNPR propune consultări pe Codul fiscal pe 19 august

Elena Deacu
Macroeconomie / 6 august 2015

Actualizare 17:51

UNPR propune partidelor parlamentare data de 19 august pentru consultările pe tema Codului fiscal, acestea urmând să aibă loc în Parlament, iar invitaţia a fost transmisă inclusiv premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat al formaţiunii.

UNPR precizează în comunicat că scrisoarea de invitaţie a fost transmisă prim-ministrului al Guvernului României, Victor Ponta, preşedintelui interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, co-preşedinţilor Alianţei Liberalilor şi Democraţilor, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, co-preşedinţilor Partidului Naţional Liberal, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, preşedintelui Uniunii Democrate Maghiare din România, Kelemen Hunor, precum şi liderului grupului parlamentar al minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

Potrivit invitaţiei, consultările vor avea loc la Parlament, în data de 19 august 2015, începând cu ora 10.00, la două zile distanţă de data propusă de liberali pentru consultările pe teme economice.

---

Actualizare 14:28 Gorghiu, despre invitaţia UNPR: "Este un semnal foarte bun, o premisă pentru proiecte cu viaţă lungă"

- Copreşedintele PNL Alina Gorghiu scrie pe Facebook că invitaţia la dialog lansată de liderul UNPR Gabriel Oprea pe tema Codului fiscal este "un semnal foarte bun" şi o premisă pentru proiecte de lungă durată, apreciind "raţiunea şi prudenţa" UNPR pe acest subiect.

"Am văzut astăzi încă o poziţie favorabilă dialogului între partidele politice, venită din partea UNPR, partid din coaliţia de guvernare. Deschiderea la dialog este un semnal foarte bun, o premisă pentru proiecte care vor avea o viaţă mai lungă decât mandatul unei guvernări. Mă bucur să văd că sunt şi alte partide care pun raţiunea şi prudenţa înaintea entuziasmului, când este vorba despre proiecte majore pentru ţară", a scrie, pe pagina personală de Facebook, Alina Gorghiu.

---

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat, joi, că va trimite o scrisoare tuturor partidelor politice, pentru a le chema la consultări pe tema noului Cod fiscal, înainte de sesiunea extraordinară a Parlamentului pe această temă, programată pentru sfârşitul lunii august.

Oprea a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că vineri UNPR va transmite o scrisoare tuturor partidelor, pentru a le chema la discuţii la Palatul Parlamentului, astfel încât să fie găsită cea mai bună formulă pe tema Codului fiscal.

"Am decis ca UNPR să lanseze invitaţia la dialog pentru toate partidele politice înaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului, discuţiile fiind pentru o viziune asupra noului Cod fiscal. România, economia României aşteaptă o decizie înţeleaptaă în privinţa rediscutarii noului Cod fiscal. Vom aduce la aceeaşi masă toate punctele de vedere şi vom încerca împreună să obţinem cel mai bun rezultat", a declarat Gabriel Oprea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4737
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8990
Gram de aur (XAU)Gram de aur371.8457

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb