UPDATE/ DOSARUL TRANSFERURILOR Condamnări în lumea fotbalului românesc

F.A.
Ziarul BURSA #Sport / 12 noiembrie 2012

Condamnări în lumea fotbalului românesc

Update 18:20

"Acest proces mi-a făcut foarte mult rău, dar sper să se termine cu bine. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat exact. Nutrim speranţa că lucrurile se vor îndrepta la recurs. Este greu de acceptat o astfel de decizie atunci când te ştii nevinovat. Este foarte greu de şters cu buretele tot ce s-a întâmplat în anii de când a început procesul, dar asta este, respectăm decizia, dar sperăm că lucrurile se vor îndrepta", a declarat Gică Popescu.

Update 18:18

Victor Becali a declarat: "Vom discuta cu avocaţii să pregătească recurs. Ce pot să spun altceva? Nu ştiu dacă într-un rechizitoriu se poate spune că este foarte probabil ca banii să fi ajuns la Ioan şi Victor Becali. Trebuia să existe o demonstraţie a unui circuit financiar. Poate fi condamnat un om la şapte ani pentru că "este foarte probabil" şi pentru că există un prejudiciu estimat? Prejudiciul nu poate fi estimat, trebuie să fie cert. Nu am altă posibilitate decât să respect sentinţa şi să urmez căile legale. Nu ni s-a aprobat o expertiză financiar-contabilă. Nu ştiu de ce. Mergem să ne dovedim nevinovăţia în altă parte. Ştiu că în zece zile trebuie depus recurs, dar mai întâi trebuie să vină motivarea deciziei".

.....

George Copos, patronul clubului de fotbal Rapid Bucureşti, a fost condamnat, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare cu executare în "Dosarul transferurilor".

În acelaşi dosar, Jean Pădureanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, iar Mihai Stoica la patru ani, pentru înşelăciune.

Cristian Borcea a primit şapte ani de închisoare cu executare, Ioan Becali opt ani cu executare, iar Victor Becali a primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare cu executare.

Gigi Neţoiu şi Gică Popescu au fost condamnaţi la trei ani de închisoare cu suspendare.

Deciziile pot fi atacate cu recurs.

Dacă apelul va fi admis, cauza va fi trimisă la tribunal pentru rejudecare, iar pentru cei 8 inculpaţi vor reîncepe emoţiile. În cazul în care magistraţii vor respinge apelul, şansele ca Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gheorghe Neţoiu şi Gheorghe Popescu să fie condamnaţi sînt infime.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb