UPDATE Preşedintele PC Buzău, urmărit penal de DNA pentru trafic de influenţă

F.A.
Anticorupţie / 19 decembrie 2013

Update 18:02 DNA: "Învinuitul a fost prins"

DNA a anunţat, în această seară, prinderea deputatului Gheorghe Coman, preşedintele Partidului Conservator Buzău, urmărit penal pentru trafic de influenţă, care a fugit de la locul flagrantului.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi, cere Camerei Deputaţilor permisiunea ca Gheorghe Coman să fie cercetat în stare de arest pentru trafic de influenţă.

---

Update 17:54 Zgonea: "Am vorbit cu Cazanciuc, nu ştia de vreun flagrant în cazul Coman"

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, azi, că a vorbit cu ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, care nu ştia nimic de vreun flagrant în cazul deputatului Gheorghe Coman.

Zgonea a menţionat, de asemenea, că la Camera Deputaţilor nu s-a primit nicio cerere legată de acest parlamentar. Totodată, domnia sa a mai spus că termenele prevăzute de Constituţie trebuie respectate, pentru a nu putea fi invocate de către avocaţii apărării.

---

Deputatul Gheorghe Coman, preşedintele Partidului Conservator (PC), filiala Buzău, este urmărit penal de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti pentru trafic de influenţă, anunţă un comunicat publicat pe site-ul DNA.

Conservatorul este acuzat de "infracţiunea de folosire a influenţei de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite", se arată în comunicat.

În ultimele două luni, Gheorghe Coman ar fi solicitat diverse servicii şi foloase materiale necuvenite din partea unui membru al conducerii Direcţiei Sanitar-Veterinare Buzău, în schimbul menţinerii acestuia în funcţie. Săptămâna trecută, preşedintele PC Buzău i-ar fi cerut aceluiaşi membru să achite 3.140 de lei, jumătate din nota de plată a conferinţei în cadrul căreia a fost reales la şefia locală a partidului.

Deputatul a fugit cu maşina de la locul flagrantului organizat astăzi de DNA, în cadrul căruia denunţătorul i-a înmânat suma.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb