UPDATE Simona Halep, învinsă categoric de Elina Svitolina, în semifinale la Toronto

Andrei Stan
Sport / 13 august 2017

Simona Halep (Sursa foto: Facebook)

Simona Halep (Sursa foto: Facebook)

Actualizare 11:51 Simona Halep: "Acest meci din semifinale îl voi uita foarte repede, a fost una din zilele mele proaste"

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, după înfrângerea din meciul cu Elina Svitolina din semifinalele turneului de la Toronto, că trebuie să uite foarte repede această întâlnire şi a precizat că fost una dintre zilele ei proaste, informează site-ul wtatennis.com.

Halep a spus, potrivit News.ro: "Am jucat în semifinale, nu este atât de rău. Este un turneu mare. Am jucat foarte bine în această dimineaţă, în sferturi. Acest meci din semifinale îl voi uita foarte repede, cu siguranţă. Trebuie să merg înainte. Am multe turnee de jucat. Uneori se mai întâmplă şi asta, a fost una din zilele mele proaste".

Jucătoarea noastră a precizat, conform Digi Sport: "Nu ştiu din ce cauză, aşa a fost, nu am explicaţii, o să mă gândesc mult mai bine, câteva zile, să văd ce a fost. Pur şi simplu nu am simţit ritmul de niciun fel, nu cred că am putut să mă concentrez. De la început mi-am dat seama că e foarte greu să-mi găsesc ritmul din moment ce am văzut că greşesc atâtea mingi. N-am cedat, însă după câteva game-uri din setul 2 speranţa şi încrederea au scăzut. O semifinală la un turneu mare e un lucru pozitiv, însă acum îmi e greu să gândesc aşa".

Halep o învinsese cu numai câteva ore înainte, în sferturile de finală, pe Caroline Garcia.

"Pauza dintre meciuri m-a făcut să nu mai mă pot concentra în meciul al doilea, dar a fost o zi foarte proastă, nu am ce să analizez, însă sigur o să-mi revin", a adăugat Halep.

"Mi-e foarte greu să mă gândesc la turneul următor, o să iau o zi pauză, să nu mă mai gândesc la tenis şi de luni voi fi gata să joc un nou turneu", a precizat jucătoarea română.

-----------

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina cu un scor categoric, 6-1, 6-1, noaptea trecută, în semifinalele turneului WTA de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.434.389 dolari, relatează Agerpres.

Halep (25 ani) a făcut cel mai slab joc al ei din ultimii ani şi a cedat în doar 56 de minute în faţa Elinei Svitolina (22 ani, 5 WTA).

Simona Halep nu a mai fost învinsă aşa categoric de patru ani, din martie 2013, când Sara Errani o învingea cu 6-1, 6-0 în turul al treilea la Miami.

Jucătoarea noastră a făcut enorm de multe greşeli, trei duble erori şi 34 neforţate, având 9 winners. Svitolina a realizat 8 mingi direct câştigătoare, a comis 16 erori neforţate, a avut 2 aşi şi 3 duble greşeli. Halep a avut procentaje slabe la ambele servicii (43%-84% la primul, 35%-41% la al doilea).

Momentul slab al Simonei nu a putut fi oprit nici de antrenorul Darren Cahill, cu care s-a consultat între seturi.

În finală, Svitolina o va înfrunta pe daneza Caroline Wozniacki, care s-a impus cu 6-2, 6-3 în faţa americancei Sloane Stephens.

Simona Halep conduce cu 3-2 în meciurile cu Svitolina, pe care a învins-o în 2013, la Sofia, cu 6-1, 6-1, în 2014, în Fed Cup, la Budapesta, cu 6-3, 7-5, şi anul acesta, în sferturi la Roland Garros, cu 3-6, 7-6 (6), 6-0. Primul succes al ucrainencei a fost în finala turneului de la Roma, în primăvară, cu 6-4, 5-7, 1-6, după ce Simona s-a accidentat în setul al doilea.

Halep va primi pentru evoluţia de la Toronto un cec de 122.190 dolari şi 350 de puncte WTA.

În 2016 la Rogers Cup (turneu găzduit atunci de Montreal), Halep a învins-o în finală pe americanca Madison Keys, cu 7-6 (2), 6-3, iar în 2015 (ediţie desfăşurată la Toronto) a abandonat în finala cu Belinda Bencic, la scorul de 7-6 (5), 6-7 (4), 3-0 pentru elveţiancă.

Simona Halep va juca acum la Cincinnati, unde va intra direct în turul secund, contra unei adversare venite din calificări. Anul trecut, Halep s-a oprit în semifinale la turneul din Ohio.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb