UPS Healthcare revolutioneaza expeditiile prioritare datorita imbunatatirilor aduse serviciului UPS Premier

N.R.
Companii / 13 iulie 2022

UPS Healthcare revolutioneaza expeditiile prioritare datorita imbunatatirilor aduse serviciului UPS Premier

UPS Healthcare (NYSE: UPS) a anunţat astăzi extinderea serviciului UPS® Premier şi o nouă generaţie de produse. Portofoliul de servicii UPS® Premier oferă acum un grad de flexibilitate pe trei niveluri pentru a răspunde nevoilor distincte venite din partea clienţilor din domeniul medical, conform unui comunicat emis redacţiei.

Potrivit sursei citate, UPS Premier monitorizează permanent coletele, iar datorită vizibilităţii extinse fiecare expediţie poate fi prioritizată. În plus, tehnologia cu senzori permite recuperarea în timp real a expediţiilor UPS Premier dacă apar întârzieri în reţea, abateri de la temperatură sau alte probleme.

UPS® Premier Silver şi Gold sunt de acum disponibile în principalele pieţe la nivel global. Prin intermediul UPS® Premier Platinum pot fi monitorizate temperatura, cantitatea de lumină şi umiditatea pe parcursul întregului traseu al coletelor în reţeaua UPS. UPS Premier Platinum va fi disponibil din această toamnă.

"Extinderea UPS Premier şi îmbunătăţirile aduse acestui serviciu răspund nevoilor complexe ale clienţilor noştri din domenii precum cercetare, medical şi farmaceutic din întreaga lume", a declarat Kate Gutmann, EVP şi Preşedinte International, Healthcare and Supply Chain Solutions. "Fie că vorbim despre un transfer eficient de produse medicale între ţări, de menţinerea unor temperaturi de până la -80 de grade sau de localizarea cu precizie a transporturilor critice, UPS Premier oferă vizibilitate, control, recuperare şi fiabilitate fără precedent."

Odată cu extinderea geografică, acest serviciu specializat conectează principalele coridoare comerciale la nivel global. Clienţii beneficiază, astfel, de operaţiuni de brokeraj vamal mai eficiente, de monitorizări de mediu şi de o mai mare vizibilitate pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă liderii mondiali în servicii de logistică medicală.

"Vizibilitatea şi trasabilitatea sunt esenţiale în procesul de prioritizare a produselor medicale vitale pe care clienţii noştri le expediază şi de care au nevoie clienţii lor", a declarat Wes Wheeler, preşedintele UPS Healthcare. "Pentru pacienţi, diferenţa dintre viaţă şi moarte este dată adesea de capacitatea de a expedia rapid, de a monitoriza şi de a localiza cu precizie medicamentele."

Inovaţiile în produse biologice, produse farmaceutice de specialitate şi din medicina personalizată genetic pentru nevoile fiecărui pacient în parte generează o cerere semnificativă de servicii logistice de precizie, necesare pentru produsele critice, sensibile la factori precum timpul de livrare şi temperatură.

Piaţa globală a medicamentelor biologice terapeutice va creşte de la 285.5 miliarde de dolari în 2020 la 421.8 miliarde de dolari până în 2025 . UPS Healthcare a adăugat noile capabilităţi UPS Premier pentru a sprijini nevoile complexe ale acestei pieţe în plină dezvoltare, se menţionează în comunicat.

Pentru mai multe detalii despre inovaţiile UPS Healthcare şi despre soluţiile orientate către clienţi accesaţi Healthcare.ups.com şi about.ups.com.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb