URBB implementează sistemul fotovoltaic pentru energie durabilă

V.S.
Miscellanea / 19 septembrie 2023

Tzafrir Granat, Preşedinte Tuborg România

Tzafrir Granat, Preşedinte Tuborg România

URBB a implementat Solar Project prin sistemul fotovoltaic în cadrul fabricii sale din Pantelimon, conform comunicatului remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, efectele investiţiei vor fi reflectate pe termen lung, în contextul în care diminuarea gradului de poluare şi protejarea mediului înconjurător reprezintă o prioritate la nivel mondial.

Sursa precizează că proiectul a fost demarat în 2022 şi a fost finanţat, în proporţie de 50% din granturi norvegiene. Proiectul este considerat a fi un pas important spre sustenabilitate şi eficienţă tehnologică, prin utilizarea energiei regenerabile şi reducerea emisiilor poluante.

Sursa menţionează că implementarea sistemului fotovoltaic implică şi o scădere a cheltuielilor legate de fluxul continuu de fabricare a berii.

Tzafrir Granat, Preşedinte Tuborg România, a declarat că: "Peste tot în lume, companiile investesc din ce în ce mai mult în soluţii sustenabile, atât pentru a produce energie din surse regenerabile, care să ajute mediul înconjurător, cât şi pentru eficientizarea costurilor. Pentru noi, dezvoltarea de strategii sustenabile este o preocupare permanentă şi o direcţie strategică, prin prisma angajamentului companiei noastre pentru protejarea planetei şi promisiunea pentru un viitor verde. Ne dorim să valorificăm la maximum accesul la tehnologii verzi şi prietenoase cu mediul înconjurător şi să obţinem rezultate cu un impact pozitiv semnificativ în viitor. Astfel că vom continuă să investim în soluţii sustenabile şi în acţiuni eficiente din punct de vedere ecologic, social şi economic".

Sursa arată că sistemul de panouri fotovoltaice este monitorizat şi evaluat constant, cu scopul de a optimiza producţia de energie cu impact asupra costurilor. Strategia include şi reducerea consumului de apă şi reciclarea materialelor în procesul de producţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb