UŞI DE GARAJ MCA vrea ca în 5 ani să exporte 75% din producţie

V.B.
Companii #Construcţii / 14 noiembrie 2014

MCA vrea ca în 5 ani să exporte 75% din producţie

MCA Grup (producător autohton de uşi secţionale şi rulouri exterioare) exportă 30% din producţie, având ca obiectiv pentru următorii cinci ani să atingă un nivel 75% din afaceri la export, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Între 18 şi 21 noiembrie, MCA participă pentru a doua oară la Târgul "Equip' Baie Paris", intensificându-şi astfel activitatea în Franţa, cea mai mare piaţă de uşi de garaj din Europa, cu un volum anual de 300.000 unităţi (mai mare cu 30% decât Germania).

Organizat o dată la 2 ani, Equip' Baie se află în 2014 la a 14-a ediţie şi reuneşte 320 expozanţi ce produc uşi, ferestre, rulouri şi bunuri destinate protecţiei solare.

MCA exportă în Franţa din 2012, printr-o reţea de dealeri, iar eforturile de extindere continuă de la an la an, una din direcţiile strategice fiind participarea la târguri de profil. În prezent, compania se concentrează pe întărirea poziţiei pe piaţă, prin întemeierea unei echipe de vânzari "cu rădăcini francofone", menţioenază documentul citat.

Potrivit estimărilor interne, până la finele anului 2014, MCA va comercializa în Franţa aproximativ 1.000 uşi secţionale şi 3.000 rulouri din aluminiu. Compania ţinteşte să ajungă la o cifră de afaceri de 5 milioane euro anual în această zonă de export.

Anul trecut, MCA Grup România a realizat o cifră de afaceri de 8,2 milioane de euro, similar cu cel din 2012. Pentru finele anului curent, MCA ţinteşte un avans al afacerilor de până la 10%. Producătorul român cu o experienţă de 16 ani exportă regulat în: Belgia, Franţa, Austria, Serbia, Bulgaria, Ungaria, Republica Moldova şi Italia. Fabrica de la Jilava are o capacitate de producţie de 10.000 unităţi anual şi o reţea de distribuţie proprie de 1.200 dealeri (nivel naţional şi internaţional, cumulat). Oferta de produse este îmbunătăţită şi extinsă cu servicii de montaj, consultanţă tehnică şi service specializat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb