Vacanţa ta Spa perfectă de Paşte: Sf. Constantin şi Elena

Comunicate de presă #Turism / 28 martie

Vacanţa ta Spa perfectă de Paşte: Sf. Constantin şi Elena

Pe malul Mării Negre, la doar 8 kilometri de Varna şi la câteva ore depărtare de Bucureşti, te aşteaptă o bijuterie de staţiune, perfectă pentru a petrece Sărbătorile de Paşte. Sf Constantin şi Elena are o istorie de 110 ani de vacanţe frumoase, combinând beneficiile mării cu cele ale apelor termale prezente aici.

Cele 7 izvoare termale din staţiune sunt unice în Europa. Acestea sunt cu mineralizare scăzută şi izvorăsc de la o adâncime de peste 1800 de metri. Unul dintre izvoare se scurge direct în mare şi este cald, cu o temperatură între 40 şi 60 de grade. O minunăţie de care te poţi bucura şi primăvara. Complexul Sf Constantin şi Elena este combinaţia perfectă de staţiune balneoclimaterică şi una la malul mării, având un efect pozitiv asupra stării generale a organismului şi ajutând la reducerea stresului şi a oboselii.

Vei găsi aici un concept holistic de îngrijire a sănătăţii care include terapie marină, tratament balneoclimateric, SPA, tratament cu nămol şi multe alte răsfăţuri pentru sănătatea şi relaxarea ta.

Multe dintre hotelurile staţiunii beneficiază de centre Spa şi, în plus, poţi face o vizită la centrul Аquahouse Thermal & Beach din staţiune.

Chiar dacă vremea nu-ţi va permite să intri în mare, fă-ţi curaj şi descalţă-te pentru o plimbare direct pe nisipul fin sau, de ce nu, pentru un meci de volei sau de fotbal pe plajă?! Pe lângă amintirile de neuitat pe care le vei avea, e bine de ştiut că în tălpi sunt puncte care corespund tuturor organelor noastre interne, motiv pentru care mersul desculţ prin nisip este benefic pentru sănătatea noastră. Mai ales că nisipul de aici este bogat în quartz, benefic şi pentru sistemul respirator.

Dacă te plictiseşti de tratamentele SPA sau eşti o fire activă, ai ocazia să practici o mulţime de sporturi care fac minuni pentru sănătatea si starea ta de bine: înot, scufundări, tenis, gimnastică acvatică, plimbări cu bicicleta.

Pentru familiile cu copii, secretul unei vacanţe reuşite este dat şi de posibilitatea de a găsi ceva distractiv pentru cei mici. Şi din acest punct de vedere, staţiunea Sf Constantin şi Elena este locul perfect pentru vacanţa de Paşte. Pentru cei pasionaţi de scuba diving, merită menţionat că în zonă, la o adâncime de 22 de metri, există epava unui avion TU - 154, scufundat în 2011. Nu rata ocazia de a face ceva ieşit din zona ta de confort şi de a rămâne cu amintiri de neuitat.

Staţiunea este binecuvântată cu puţine zile de ploaie, aşa că vei putea hălădui în voie pe aleile foarte bine întreţinute, cu păduri de pini de peste 100 de ani. Nu de alta, dar să faci loc pentru masa următoare, că doar o data e Paştele! Toate traseele pornesc din centrul staţiunii şi coboară spre mare. Pe ţărm este o esplanadă de unde poţi admira în linişte plajele întinse ascunse într-un şir de faleze şi golfuleţe. Locul potrivit pentru fotografia perfectă.

Neapărat să faci o vizită şi la Mănăstirea Sf Constantin şi Elena, care a dat şi numele staţiunii. Este una dintre cele mai vechi mănăstiri din Bulgaria, datând din sec. al XVIII-lea. În altarul capelei vechi, există un izvor cu apă sfinţită.

Sărbătorile de Paşte nu ar fi la fel fără mese bogate, împărtăşite cu familia şi prietenii. Stai liniştit! Staţiunea este recunoscută pentru varietatea largă de feluri de mâncare tradiţionale bulgăreşti combinate cu cele mediteraneene. Iar dacă îţi place peştele proaspăt, vei fi un om fericit!

Fă-ţi cadou de Paşte vacanţa spa perfectă: mare, soare, plajă şi ape minerale, într-un loc care-ţi va rămâne la suflet. Aruncă o privire pe recomandările noastre de oferte speciale pentru Sărbătorile de Paşte şi profită de codul unic de reducere RO24, care îţi va garanta un discount de 15% atât pentru Paşte, cât şi pentru vara 2024.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb