Vaccinul dezvoltat de laboratorul german CureVac, eficace numai 48%, potrivit rezultatelor clinice finale

J.P.
Internaţional / 1 iulie 2021

Vaccinul dezvoltat de laboratorul german CureVac, eficace numai 48%, potrivit rezultatelor clinice finale

Vaccinul dezvoltat de laboratorul german CureVac nu este eficace decât 48% în prevenirea COVID-19, o rată mult mai scăzută decât în cazul altor vaccinuri deja aprobate şi care au la bază tehnologia ARN mesager, conform rezultatelor complete ale unor teste clinice efectuate la scară largă, a anunţat miercuri laboratorul, relatează AFP, citat de Agerpres.

Printre participanţii la test, ''candidatul pentru vaccin CVnCoV a demonstrat o eficacitate globală de 48% (83 de cazuri în grupul vaccinat, 145 în grupul placebo) împotriva COVID-19, indiferent de gravitatea acesteia'', a indicat într-un comunicat laboratorul care a semnat un important contract de comandă cu Uniunea Europeană.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Fals,

    "Efficacy of 77% against moderate and severe disease 

    Full protection against hospitalization or death" 

     

    Treaba cu 48 este mai ingrijoratoare pentru vaccinatii Pfizer si Moderna. Pentru ca ea arata altceva: 

    "Approximately 86% of these cases were caused by Variants of Concern (~51%) and Variants of Interest (~35%), the latter including the Lambda strain, first identified in Peru (~21%) and B.1.621, first identified in Colombia (~14%). Approximately 3% of cases were attributable to the original SARS-CoV-2 virus. The remaining 11% were caused by less-explored strains." 

     

    Curevac este un vaccin aproape identic cu Pfizer si Moderna. Difera doar mesagerul care poate fi tinut in alte conditii de frig. Dar testele clinice nu s-au facut cu vaccinuri depozitate n-spe luni la frig. Ci cu vaccinuri proaspete si reci. Proteina Spike codata in toate cele trei vaccinuri este la fel: Curevac, Pfizer, Moderna sunt identice. IDENTICE....  

     

    Dar Pfizer si Moderna nu au fost testate clinic pe noile variante de virus ci doar pe cea Wuhan. Avem din partea departamentelor PR doar asigurari ca "totul este bine, sunt eficiente". Aiurea. 

     

    Priviti rezultatele clinice detaliate ale Curevac. Este supereficient, peste 90% pentru varianta Wuhan. La fel ca Pfizer si Moderna. Dar devine foarte slab in fata noilor variante. Stiinta nu minte. Departamentele PR ale big pharma si politicienii MINT. Stiinta ne spune ca proteinele spike sunt identice si genereaza acelasi raspuns imun. Difera doar incapsularea intre cele trei vaccinuri. Si este irelevant in testele clinice. 

    Stiinta ne spune ca vaccinurile mRNA sunt destul de slabe in privinta noilor variante. Asta este realitatea, restul este marketing si maximizare de costuri (pentru Pfizer si Moderna ar fi o pierdere financiara sa treaca prin noi studii clinice daca modifica vaccinul). 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb