Valeriu Gheorghiţă anunţă că, din 7 mai, persoanele de peste 60 de ani se vor putea prezenta la vaccin fără programare

S.B.
Miscellanea / 4 mai 2021

Valeriu Gheorghiţă anunţă că, din 7 mai, persoanele de peste 60 de ani se vor putea prezenta la vaccin fără programare

Preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat că, din 7 mai, se modifică modalitatea de prezentare la centrele de vaccinare, iar persoanele de peste 60 de ani se vor putea prezenta la orice oră, fără programare, pentru vaccinare. Şi cei din afara acestui interval de vârstă se pot prezenta fără programare, însă în intervalul 14.00 - 20.00, informează news.ro.

Valeriu Gheorghiţă a anunţat, marţi, că, din 7 mai, se va modifica modalitatea în care persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la centrele de vaccinare.

"Persoanele de peste 60 de ani se vor przenta direct la centrele e vaccinare, fără programare. Restul persanelor care doresc să se vaccineze se vor prezenta de la ora 14.00 până la finalul programului, la ora 20.00, fără programare. (...) Atenţie, nu vreau să apară nemulţumiri. Prioritate vor avea persoanele deja programate prin platformă şi vor avea vaccinul asigurat, însă suplimentar vor fi liberate bonuri de ordine ceor care se prezintă direct la centre", a anunţat Gherghiţă.

Dacă se prezintă un număr mai are de persoane decât capacitatea de vaccinare a centrului, se pot face liste de aşteptare pentru ziua următare.

Gheorghiţă a mai precizat că este posibil ca această modalitate să crească numărul de doze irosite, pentru că se va merge pe o estimare medie a consumului.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Gheorghita, tu chiar nu intelegi ca lumea nu vrea vaccinul Pfizer? Esti batut in cap? Nu este sigur, efectele adverse sunt mult prea numeroase. Si nici macar nu au fost ca lumea inventariate .... ma tem ca stiu de ce dar ar trebui chemat DNA pentru asta si pentru spagile Pfizer.

     

    Sa ne uitam la vaccinul Sinovac care a fost analizat in Hong Kong bine de tot. Din 91800 de injectii, doar 16 au generat dureri de cap sau febra usoara. Iar 45 alte efecte banale (roseata la locul injectiei, de exemplu). 

    Nimeni nu s-a plans dupa zeci de milioane de inoculari pe plan mondial de cheaguri, de zone Zoster, de miocardita la tineri, etc, etc. 

    Nu, nu este vreun merit special al Chinei (care mai are si Sinopharm tot cu virusuri inactivati).... ci o greseala teribila a Europei care a ales doar tehnologii netestate pentru a face vaccinuri. China nu si-a plasat toate ouale in acelasi cos. A facut si vaccinuri sintetice dar si traditionale. Europa a gresit. 

    1. Fu Thai, tu esti bou?

      Ah, imi cer scuze domnu' Rechea, nu v-am recunoscut

      Dobitocul esti cam tu.

      Ai mare dreptate. Ma uit pe statistica neraportata complet de pe platforma de vaccinare. La reactii generale (in care intra febra, durerea de cap), sunt 2.6 la 1000 de vaccinari. Adica la peste 92 000 de vaccinari, inseamna 250.

      Comparati 250 de reactii adverse la Pfizer din Romania (asa subraportate cum sunt), cu cele 15 din Hong Kong. Iar daca inmultiti cu 5 sau 10 numarul de reactii adverse, obtineti cu adevarat proportia porcariei care este Pfizer. 

      Efectele secundare in Romania sunt o gluma proasta. Este malpraxis. Este de domeniul inchisorii. A fraudei medicale.

      In realitate, in SUA s-au facut studii si citez din Jesse O’Shea, MD

      Pfizer a generat dureri de cap, frisoane, febra in 15-50% dintre cei vaccinati. Iar prin comparatie, vaccinul gripal a determinat 0.8% febra si 6% frisoane. Daca vine Romania si spune ca a detectat doar 0.3% reactii adverse generale atunci inseamna ca cineva din Romania minte de o SUTA DE ORI. Asistentele medicale care nu inregistreaza efectele adverse sunt niste ticaloase. 

      Ia citeste mai jos Caline

    asta asteptau pensionarii , nu marire cu 40 % , mana cereasca ! huooo !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb