VALERIU GHEORGHIŢA EXPLICĂ ÎNTÂRZIEREA VACCINULUI: "O problemă de organizare şi soft a Pfizer"

J.P.
Miscellanea / 28 decembrie 2020

"O problemă de organizare şi soft a Pfizer"

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, spune că întârzierea celei de-a doua tranşe de vaccin a fost cauzată de o problemă de organizare şi soft a companiei Pfizer, relatează Digi24.

Pfizer a anunţat România că sunt probleme la fabrica din Belgia şi dozele de vaccin vor sosi cu întârziere de 24 de ore, spus Valeriu Gheorghiţă, la Antena 3.

"Am fost înştiinţat de compania Pfizer că din cauza unor probleme care ţin de fabrica din Belgia, o problemă care ţine de organizare şi de soft, vaccinurile vor fi livrate cu o zi întârziere. Se începe din 29 decembrie şi, respectiv 30 decembrie. (...) În opt ţări europene există această întârziere. O parte din ţări au primit astăzi (duminică - n.r.), o altă parte vor primi mâine şi poimâine. De asemenea, în România (...) pe 29, în România vor ajunge tranşele pentru Bucureşti, pentru Timişoara şi Cluj, şi pe 30 decembrie ajung tranşeele alocate pentru Iaşi, Braşov, Constanţa şi Craiova", a spus el.

Gheorghiţă a mai spus că nu există un calendar de livrare, ci doar certitudinea că dozele de vaccin vor ajunge în ţara noastră.

"Săptămânal va fi câte o tranşă de circa 150.000 de doze. Vreau să precizez încă un aspect: calendarul de livrare este estimativ. Este o certitudine că va fi săptămânal, însă ziua exactă în care se livrează poate să sufere modificări. Compania Pfizer şi-a luat angajamentul că ne va anunţa cu cel puţin două zile înainte faţă de momentul livrării, tocmai pentru a putea organiza procesul logistic de recepţie şi de stocare", a mai spus Gheorghiţă.

GCS a anunţat că în opt ţări s-a întârziat livrarea din cauza unor probleme tehnice ale producătorului.

Astfel, luni vor sosi noi vaccinuri anti-COVID-19 în Bucureşti, Cluj şi Timişoara, iar în 30 decembrie în Braşov, Constanţa, Craiova şi Iaşi.

În România ar fi trebuit să ajungă luni 144.000 de doze de vaccin, pentru peste 370 de centre regionale de vaccinare din ţară.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Sa remarcam delirul propagandistic al nesimtitului numit Mircea Badea.

    Dupa ce luni de zile a negat faptul ca vaccinul este gata, ca este produs in cantitati impresionante, el a tot sustinut ca guvernarea minte ca va exista vaccinare la final de decembrie, ca vor exista cantitati de vaccin, a tot sustinut ca masurile de restrangere a petrecerilor vor duce la o scadere a infectarilor, ca cifrele sunt falsificate pentru a avea loc alegerile, ca in realitate sunt mult mai multe si ca alegerile ar trebui anulate ..... toata propaganda mincinoasa a PSD, asta era ceea ce sustinea Mircea Badea, cel care mananca rahat. 

    De curand, Mircea Badea a revenit la circul obisnuit, arata buci, filmulete de pe net cu animalute si alte lucruri. Atat intelege animalul acela si al circ este util. In rest, a facut propaganda mincinoasa. Un ticalos nenorocit. 

    In sfarsit a inceput Vaccinarea.Cu toate ca acest lucru este unul exceptional in combaterea viruslui COVID,nu trebuie uitat ca,inRomania,au murit totusi peste 15000 de oameni.Se putea ca numarul mortilor sa fie mult mai mic daca se luau masuri mult mai bune de catre autoritati ? DA. Dupa anul nou,o sa dam publicitatii,numele celor care se fac vinovati de neluarea unor masuri,mult mai eficiente si la indemana autoritatilor. Toate aceste lucruri,au fost relatate de renumiti medici,care au dorit sa ramana anonimi de frica autoritatilor.Dar,Romanii,treb uie sa stie ca multi dintre cei care au murit,puteau fi salvati cu niste masuri simple dar eficiente, asa ca urmeaza aceste dezvaluiri,si nimeni dintre cei responsabili de moartea acestor romani,nu v-a fi ocolit.

    1. au murit mai multi decat trebuia , pentru ca , cei cu boli grave nu au primit tratament la timp si nu au fost primiti in spitale, care asteptau asimptomatici ,buni de munca si fara nici un semn de boala . cat despre intarzierea vaccinului , nu fiti agitati si nici nu va scuzati , ca nu prea intereseaza multa lume , in afara de presa mituita .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb