Vânzări cu 80% mai mari pentru Bonami de Black Friday

A.P.
Companii / 7 decembrie 2020

Vânzări cu 80% mai mari pentru Bonami de Black Friday

În cele două perioade cu promoţii, Bonami a reuşit vânzări cu 80% mai mari în România . Veniturile totale realizate pe durata promoţiilor, incluzând şi Cyber Monday, s-au ridicat la 6 milioane de euro, piaţa din România aducând 800.000 euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Perioada 27-29 noiembrie şi Cyber Monday, au adus vânzări mai mari companiei în comparaţie cu Black Friday românesc, 4 milioane de euro faţă de 2 milioane de euro, acelaşi trend menţinându-se şi pe piaţa românească (500.000 euro faţă de 300.000). Cea mai mare comandă din România a avut o valoare de 9500 de euro.

Afluxul maxim pe site a fost duminică după-amiază şi seara, tendinţa fiind valabilă în ambele perioade cu reduceri. Faţă de o zi normală de noiembrie, traficul pe site a crescut cu 150%. Românii preferă să plaseze comenzile de pe telefonul mobil. În celelalte ţări unde compania este prezentă, majoritatea comenzilor s-au făcut utilizând laptopul.

Pavel Vopaøil, CEO Bonami, a spus: " În mod surprinzător, anul acesta, s-a modificat categoria de produse căutate de clienţii din România. Ne obişnuisem, din anii trecuţi, cu un interes crescut pentru categoria textilă (covoare, aşternuturi), însă am fost plăcut impresionaţi să constatăm că în 2020 au fost la mare căutare canapelele. În cele două perioade cu promoţii am reuşit să vindem 35.000 de produse în România dintr-un total de 250.000 pe toate pieţele.".

El a mai spus: "Cu toate că, în România, majoritatea comenzilor au fost efectuate prin plata cu cash la livrare, numărul de comenzi în care s-a solicitat plata prin card creşte constant, ceea ce ne face sa sperăm că, anul viitor, această modalitate de plată va prevala''.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb