Vânzări de peste 22 milioane euro intermediate de Premier Estate Management

Mina Irina
Companii / 6 iunie 2016

Premier Estate Management, companie de consultanţă şi vânzări asistate în domeniul imobiliar, a vândut în primele 5 luni ale anului apartamente şi terenuri în valoare de peste 22 milioane euro.

Cele mai bune vânzări rezidenţiale au fost înregistrate în complexul rezidenţial Asmita Gardens, unde au fost tranzacţionate apartamente în valoare totală de peste 4,5 milioane euro, în timp ce departamentul de investiţii nou creat a intermediat terenuri şi pachete investiţionale în valoare de 6 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

În medie, în fiecare lună au fost tranzacţionate 36 de apartamente cu o valoare totală lunară de circa 2,600,000 euro, cele mai căutate apartamente fiind cele cu 2 camere. Din totalul tranzacţiilor, 58% au fost realizate prin intermediul creditului Prima Casă. Procentul mai scăzut faţă de anii anteriori s-a datorat diversificării portofoliului de proiecte deţinute de companie, care combină în prezent atât ansambluri rezidenţiale care tranzacţionează în proporţie de 85% prin intermediul programului Prima Casă (Pallady Towers, Citadella Titan, Cartierul Solar), cât şi proiecte premium, unde majoritatea cumpărătorilor preferă sistemul de "rate la dezvoltator"(Asmita Gardens, Ibiza Sol, 49Gafencu).

Aproximativ 6 milioane euro din cele 22 milioane euro tranzacţionate în această perioadă au fost realizate de noul Departament de Investiţii din cadrul companiei. Imobilele tranzacţionate de acest departament în prima perioadă a anului includ: un teren de 4.1 ha situat pe Bd. Timişoara vândut de către o bancă la un preţ cu 50% mai mic decât preţul pieţei; un pachet de apartamente şi parcări aparţinând unei bănci şi vândut unui investitor privat; un spaţiu comercial situat pe Calea Victoriei, achiziţionat de către un investitor în scopul obţinerii de venituri din închiriere.

Compania deţine în prezent un portofoliu de 1.000 apartamente şi vile pentru clienţi cu cerinţe şi bugete variate, de la apartamente de nivel medium - high în complexuri exclusiviste precum Ibiza Sol, Asmita Gardens, şi până la locuinţe cu preţuri mai accesibile în diverse cartiere din capitală. Valoarea minimă a unui apartament este de 38,500 euro + TVA 5%, pentru un studio de 47 - 56,4 mp în Pallady Towers, iar valoarea maximă este de 145,000 euro pentru un apartament cu 4 camere, 163 mp, în complexul exclusivist Ibiza Sol din Pipera.

În portofoliul Premier Estate Management se regăsesc şi oferte de lux, precum ar fi cele aparţinând ansamblului 49Gafencu; acesta este alcătuit din apartamente cu 2, 3, 4 şi 5 camere, ce au un preţ de vânzare mediu de 117,000 euro pentru apartamentele cu 2 camere şi de 338,000 euro pentru apartamentele cu 4 camere şi pot să ajungă până la sume de peste 1,000.000 euro pentru apartamentele cu suprafeţe de peste 500 mp la etajele superioare.

Pentru proiectele din portofoliu, Premier Estate Management oferă clienţilor diverse posibilităţi de finanţare, de la credit bancar cu dobânzi preferenţiale sau programul Prima Casă, până la rate la dezvoltator cu avans 0.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb