Vânzările Honda Trading România au crescut cu 84% în primul trimestru din 2016

Diana Popescu
Companii / 8 aprilie 2016

Cu 241 de unităţi livrate în primele trei luni ale anului 2016, Honda Trading România a obţinut o creştere de 84% comparativ cu rezultatul înregistrat în aceeaşi perioadă a anului trecut, conform unui comunicat emis de companie.

În luna martie a acestui an, Honda Trading România a livrat 149 de unităţi, cu 18 unităţi mai mult faţă de întreg trimestrul I al anului precedent.

Potrivit sursei citate, cel mai popular model din gamă Honda a fost SUV-ul CR-V cu 108 unităţi comercializate, urmat de Civic Sedan cu 89 de unităţi şi Civic Hatchback cu 26 de unităţi. În cazul modelului CR-V, cele mai populare versiuni au fost cele de top cu noul motor diesel 1.6 i-DTEC 160 CP şi transmisia automată cu 9 trepte, ce au însumat un total de 90 de unităţi,

Civic Sedan, modelul lansat oficial pe piaţă din România anul trecut, a avut o performanţă foarte bună în primul trimestru, mai ales dacă ne raportăm la faptul că activează într-un segment de preţ care este influenţat puternic de întârzierea demarării Programului Rablă. Chiar şi în aceste condiţii, cele 89 de unităţi livrate marchează o creştere cu 456% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015, precizează sursa.

Cea mai căutată versiune pentru Civic Sedan a fost cea de top, EŞ, care include, printre altele, dotări că faruri cu xenon, sistem Keyless Entry&Start, cameră pentru mersul în marşarier, senzori de parcare, trapă, scaune încălzite, jante din aliaj, se mai menţionează în comunicat.

"Ne bucură faptul că am reuşit să menţinem un ritm de creştere alert şi în 2016, dar mai ales faptul că ne dezvoltăm o nouă generaţie de clienţi Honda prin intermediul modelului Civic Sedan. Deşi piaţă nu era familiară cu acest model, el a reuşit să convingă mulţi clienţi că valorile Honda pot fi compatibile cu un nivel de preţ care, în trecut, era greu de asociat cu brandul pe care îl reprezentam", a declarat Ionuţ Lupu, Director Comercial Honda Trading România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb