Vechea conducere a "Astra Piteşti" spune că majorarea capitalului social a fost respinsă

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 7 noiembrie 2007

Vechea conducere a companiei de transporturi Astra Piteşti (ASTR) semnează un comunicat în care se precizează că acţionarii au respins majorarea capitalului cu 60 milioane lei, deşi, conform altui comunicat, din 22 octombrie, acţionarii au aprobat această majorare.

În adunarea generală din 20 octombrie, acţionarii au revocat conducerea Astra Piteşti, al cărui preşedinte era Adrian Florea, şi au ales un nou consiliu de administraţie, numindu-l în funcţia de preşedinte pe Viorel Robert Dobre, reiese din comunicatul transmis pieţei Rasdaq, în data de 22 octombrie. Conform aceluiaşi comunicat, acţionarii au aprobat majorarea capitalului social cu 60 milioane lei, prin aport în numerar, la 61,03 milioane lei. Comunicatul din 22 octombrie era semnat de preşedintele proaspăt ales, Viorel Robert Dobre.

Luni, 5 noiembrie, vechiul preşedinte, Adrian Florea, semnează un comunicat conform căruia majorarea capitalului a fost respinsă şi nu se precizează nimic despre alegerea unei noi conduceri.

Reprezentanţii Astra Piteşti nu au putut fi contactaţi pentru a oferi lămuriri.

Dacă majorarea ar fi fost aprobată, s-ar fi emis 24 milioane acţiuni, cu o valoare nominală de 2,50 lei, pentru acţionarii înscrişi la data de 8 noiembrie.

În prezent, Astra Piteşti are un capital social de 1,03 milioane lei (302.900 euro), divizat în 412.300 acţiuni cu o valoare nominală de 2,50 lei. Compania are ca domeniu de activitate transportul de călători. Astra Piteşti este deţinută de Asociaţia salariaţilor, care controlează 83,63% din totalul acţiunilor.

În primul semestru al acestui an, afacerile companiei s-au cifrat la aproape 2 milioane lei, în creştere cu 46,5% faţă de aceeaşi perioadă din 2006, când cifra de afaceri afişată a fost de 1,36 milioane lei (433.900 euro). Societatea a obţinut în primele şase luni din 2007 un profit net de 18.100 lei, faţă de pierderea de 145.000 lei, înregistrată în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Mai conducatorilor vechi si noi Astra Pitesti , ciocoflenderilor , mai oameni buni , de ce nu pot si eu sa fiu fericit ca am prins o super majorare de capital social ? de ce imi dati emotile astea ? eu am vise mari pe lumea asta iar voi ma incurcati . Mai bine mergeti toti intr-un barulet , luati o bere ( cate una pentru fiecare ) si impacati-va si neaparat sa fie cu majorare de capital . Va iubesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb