VICEPREŞEDINTELE PD-L, CEZAR PREDA: "Miniştrii care ne afectează imaginea îşi vor încheia conturile cu guvernarea"

C.D.
Ziarul BURSA #Politică / 29 iunie 2009

Monica Iacob Ridzi, Nicolae Nemirschi

Monica Iacob Ridzi, Nicolae Nemirschi

Vicepreşedintele PD-L, deputatul Cezar Preda, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că membrii Cabinetului care vor afecta imaginea candidatului partidului la alegerile prezidenţiale îşi vor încheia conturile cu guvernarea.

Deputatul Cezar Preda a subliniat că ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, şi cel al Mediului, Nicolae Nemirschi, "afectează imaginea guvernului", şi a precizat că întreaga responsabilitate, la momentul actual, şi-o asumă primul-ministru Emil Boc.

Cezar Preda a explicat: "Luni, la şedinţa de grup parlamentar, doamna Ridzi a venit să ne prezinte pe puncte poziţia domniei sale, şi-a sus­ţinut pledoaria, iar eu am în­trerupt-o, spunându-i să nu mai facă acest lucru, dacă se consideră nevinovată. Trebuie să înţeleagă, ca şi ministru, că va primi plângeri în fiecare zi, că aşa-i viaţa de ministru, să meargă înainte, să lase organele de anchetă să lucreze şi să nu caute să dea explicaţii în amănunţime".

Vicepreşedintele PD-L a continuat: "Cred că întreaga responsabilitate la această oră şi-o asumă primul-ministru Emil Boc, restul, deficitul de imagine, ce se va întâmpla, îl vom gestiona cu toţii. Deocamdată, primul-ministru a girat, a spus că până nu începe urmărirea penală domnia sa girează, şi Emil Boc nu este numai prim-ministru, este şi preşedintele meu de partid, şi al meu şi al doamnei ministru".

PSD nu iese de la guvernare

Pe de altă parte, senatorul PSD Ioan Mang a declarat, vineri, că formaţiunea sa nu doreşte să se retragă de la guvernare, ba, mai mult, este obligat să câştige alegerile prezidenţiale întrucât "actualul preşedinte nu mai respectă de mult prevederile constituţiei şi are o contribuţie la starea actuală a naţiunii".

"Ca să se încheie toate zvonurile care circulau, pornite chiar din partea unor membri de-ai noştri: PSD nu doreşte să se retragă de la guvernare, în schimb doreşte să se pună în aplicare prevederile din Pactul pentru România, semnat odată cu crearea alianţei pentru guvernare", a precizat senatorul, în conferinţă de presă.

Mang a motivat că un astfel de gest ar duce ţara şi într-o criză politică, pe lângă cea economică prin care trecem şi nu ar fi deloc de bun augur în această perioadă.

De asemenea, a spus acesta, "PSD-ul are un rol clar în acest guvern, ca şi în orice alt guvern, deoarece ţara nu poate fi mai bine guvernată decât o poate guverna PSD, chiar şi singur".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. -Consider intolerabil faptul ca Doamna Monica Ridzi este denigrata in mod constant pe forumuri si bloguri de catre niste persoane frustrate , lasa-ti

    justitia sa-si faca treaba ! Sau va e frica ca rezultatul nu e cel care-l vreti voi :))))!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb