Viceprimarul Raicu cere rectificare bugetară pentru stadionul Lia Manoliu

A.G.R.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 28 mai 2009

Viceprimarul general al Capitalei, democrat-liberalul Mircea Raicu, i-a solicitat, ieri, primarului Sorin Oprescu să accepte o rectificare a bugetului municipiului Bucureşti pe 2009 pentru a aloca sumele necesare terminării lucrărilor la stadionul Lia Manoliu. Domnul Raicu a susţinut, într-o conferinţă de presă, că primul-ministru Emil Boc a avertizat municipalitatea că trebuie să regândească alocările de fonduri pe priorităţi. Potrivit Agerpres, viceprimarul Raicu apreciază: "Este important să găsim o parte din resurse şi Guvernul să încerce să găsească soluţii de completare a sumelor, astfel încât anul acesta lucrările să fie finanţate integral. Poate găsim soluţii ca banii să nu vină în totalitate de la Guvern, poate găsim un credit care să fie garantat de municipalitate, pentru că îndatorarea este de 8% şi ne permite să găsim alte soluţii. Guvernul este interesat de terminarea stadionului".

În opinia lui Mircea Raicu, 2009 este cel de-al doilea an ratat din punct de vedere investiţional pentru Primăria Capitalei, având în vedere că, în afară de finanţările pe care municipalitatea le are din bugetul propriu, anul trecut nu a reuşit să facă nicio finanţare pentru proiectele care urmau să fie demarate în 2009.

Săptămâna trecută, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat stadiul lucrărilor de construcţie la noul stadion Lia Manoliu, ale cărui lucrări sunt întârziate cu aproximativ 20 de săptămâni. Potrivit edilului-şef al Capitalei, din ianuarie şi până în prezent, au fost efectuate lucrări în valoare de 13,8 milioane de lei, din care municipalitatea a achitat deja 10 milioane de lei

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb