Victor Ponta: Delta devine un fel de lac Belina

G.M.
Ziarul BURSA #Politică / 12 octombrie 2018

Victor Ponta: Delta devine un fel de lac Belina

Deputatul Victor Ponta, liderul formaţiunii Pro România, a susţinut, ieri, la Tulcea că, sub conducerea lui Liviu Dragnea, Delta Dunării riscă să devină un nou caz Belina, după cum informează Agerpres. Când a făcut această declaraţie, Ponta a avut în vederecentrul amenjat de Guvern la Uzlina, loc vizitat frrecvent de actualul preşedinte al PSD.

Victor Ponta a precizat: "Din păcate, acum, dacă informaţiile mele sunt corecte, ne-am întors la perioada în care Delta devine un fel de lac Belina. E a lui Dragnea. (...) Am făcut centrul de la Uzlina ca pe un loc în care orice invitat din afara României să vină să vadă frumuseţea României. Am adus prim-miniştri, comisari europeni, iar Dragnea merge acum cu iubita".

El susţine că pentru amenajarea centrului din Uzlina au fost investite fonduri guvernamentale şi că investiţia a fost realizată după modelul altor state europene ale căror guverne îşi invită oaspeţii din străinătate în vizite informale în locuri emblematice pentru statele gazdă.

Declaraţia a fost făcută în contextul criticilor aduse conducerii Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării care, potrivit sursei citate, nu comunică cu autorităţile locale şi cu agenţii economici.

Curios este că Victor Ponta se referă la cazul Belina, deşi trecerea insulei Belina şi a braţului Pavel din domeniul public al Statului român, în domeniul privat al Consiliului Judeţean Teleorman s-a făcut în 2013, printr-o hotărâre de guvern iniţiată de Sevil Shhaideh. Şeful guvernului în acel an era tocmai...Victor Ponta, care la vremea respectivă nu a considerat necesar să verifice de ce Shhaideh propune acest transfer de proprietate.

Între timp, cazul Belina a devenit un dosar penal instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, şi în care Sevil Shhaideh este acuzată de abuz în serviciu, alături de mai mulţi inculpaţi, printre care şi actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. "pentru amenajarea centrului din Uzlina au fost investite fonduri guvernamentale" ??

    In scoli nu putea investi????? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb