Viitorul gambling-ului european, discutat la Bucureşti în cadrul Adunării Generale Anuale EUROMAT

F.A.
Companii / 3 iunie 2013

Membrii EUROMAT (The European Gaming and Amusement Federation), reprezentanţi din 20 ţări europene, s-au adunat, în premieră la Bucureşti, pentru cel mai important eveniment dedicat industriei jocurilor de noroc: Adunarea Generală Anuală EUROMAT 2013, conform unui comunicat de presă.

În cadrul acestei ediţii, Federaţia a prezentat datele financiare anuale ale industriei pe care o reprezintă. În 2011, cifra de afaceri a pieţei aparatelor de jocuri de noroc cu excepţia casinourilor, la nivelul Uniunii Europene a scăzut cu 3% faţă de 2010, până la aproximativ 20,8 miliarde euro, în contextul recesiunii şi al creşterii pieţei jocurilor de noroc online.

Gazdele evenimentului au fost cele două asociaţii ale industriei sloturilor din România - ROMSLOT şi AOPJNR, asociaţii membre ale EUROMAT.

În cadrul întâlnirii, a fost reiterată importanţa unei reglementări eficiente a sectorului jocurilor de noroc, reglementare ce poate asigura o concurenţă echitabilă în întreaga industrie şi ce poate aborda cu succes problema jocurilor de noroc ilegale. Pe fondul unei creşteri rapide a jocurilor de noroc online, operatorii din teritoriu nu pot concura în condiţiile în care guvernele europene continuă să introducă reglementări ce creează un cadru preferenţial pentru sectorul online, atât din punct de vedere fiscal, cât şi al cerinţelor legale, lăsând operatorii din teritoriu cu un dezavantaj nejustificat şi incorect.

"Guvernele Europene trebuie să înţeleagă că noi (operatorii din teritoriu - land based) avem nevoie de un regim corect de taxare şi o anumită flexibilitate pentru a ne adapta produsele la nevoile consumatorilor aflate într-o continuă şi rapidă schimbare", a punctat Annette Kok, Preşedintele EUROMAT.

Membrilor EUROMAT de la conferinţă li s-a alăturat invitatul special, domnul europarlamentar Cristian Buşoi, ce a oferit o prezentare de ansamblu a poziţiei Parlamentului European faţă de piaţa jocurilor de noroc şi a subliniat nevoia unei concurenţe echitabile pentru toate activităţile de jocuri de noroc în întreaga Uniune Europeană.

Într-o analiză a anului trecut, a fost subliniată relaţia EUROMAT cu instituţiile Uniunii Europene de la Bruxelles, EUROMAT asigurându-se că subiectul concurenţei echitabile este avut în vedere, în contextul în care Uniunea Europeană a început să acorde o atenţie crescută reglementării jocurilor de noroc online. În acelaşi timp, EUROMAT a continuat să ofere asistenţă membrilor naţionali şi să monitorizeze procesele legislative în curs de desfăşurare din ţările UE.

În cadrul Adunării Generale Anuale EUROMAT 2013, au fost realeşi în funcţie doamna Annette Kok (Olanda) - Preşedinte, domnul Helmut Kafka (Austria) - Vice - Preşedinte, domnul Roberto Dongiovanni (Belgia) - Trezorier al Federaţiei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb