Vînzări de 6,7 miliarde dolari pentru "Ford" Europa, în al doilea trimestru

Ziarul BURSA #Internaţional / 26 iulie 2004

"Ford Motor Company" (FMC) a obţinut, în cel de-al doilea trimestru din 2004, un venit net de 1,2 miliarde dolari, în creştere cu 417 milioane faţă de perioada similară a lui 2003, informează un comunicat al companiei "Romcar", reprezentantul "Ford" în România. Veniturile "Ford Motor Company" din operaţiuni curente, excluzînd veniturile extraordinare, au fost de 1,3 miliarde dolari, echivalentul a 61 de cenţi pe acţiune. Rezultatul depăşeşte estimările iniţiale de 50 de cenţi pe acţiune. Volumul valoric al vînzărilor în ultimul trimestru a crescut la 42,8 miliarde dolari, faţă de 40,6 miliarde dolari în al doilea trimestru din 2003.

În cadrul diviziei auto a FMC, "Ford" America deţine supremaţia în ceea ce priveşte nivelul profitabilităţii cu un profit brut de 477 milioane dolari (valoare brută), în creştere cu 101 milioane faţă de perioada similară a anului trecut. Pe locul al doilea se situează "Ford" Europa, cu un profit brut de 211 milioane, urmat de Ford Africa şi Asia-Pacific, care a înregistrat o valoare brută a profitului de 55 milioane dolari.

Rezultatul înregistrat de divizia auto "Ford" Europa marchează cea mai spectaculoasă creştere: 211 milioane dolari profit brut în al doilea trimestru din 2004, în comparaţie cu o pierdere brută de 525 milioane dolari în aceeaşi perioadă din 2003. Creşterea de peste 700 milioane dolari s-a datorat în principal volumului ridicat al vînzărilor şi costurilor scăzute. Astfel valoarea totală a vînzărilor "Ford" în Europa, în al doilea trimestru al acestui an, a fost de 6,7 miliarde dolari, faţă de 5,2 miliarde dolari în perioada comparativă din 2003.

Pentru cel de-al treilea trimestru din 2004, "Ford" îşi propune o creştere cu 5 cenţi pe acţiune a veniturilor din operaţiuni curente, excluzînd veniturile extraordinare.

"Ford Motor Company" are sediul în Dearborn, Michigan şi realizează autoturisme pentru 200 de pieţe de pe 6 continente. Avînd peste 327.000 de angajaţi în întreaga lume, divizia auto FMC cuprinde mărcile Aston Martin, Ford, Jaguar, Land Rover, Lincoln, Mazda, Mercury şi Volvo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb