VIOLETA ALEXANDRU, DUPĂ ALEGEREA LA ŞEFIA PNL BUCUREŞTI: "Orice o fi fost din USL la Bucureşti, în trecut - se opreşte aici"

C.B.
Politică / 9 februarie 2020

Violeta Alexandru

Violeta Alexandru

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirmă, după alegerea la şefia PNL Bucureşti, că urmează lucruri şi mai bune, bazate pe forţa celor care cred în modul său de a face politică, cu decenţă. "fără kitsch şi aroganţă - marca PSD". "Orice o fi fost din USL la Bucureşti, în trecut - se opreşte aici", anunţă ea.

"Am trăit deja experienţa lucrului bine făcut dintr-o poziţie publică importantă. Poţi face bine dintr-o funcţie publică. De astăzi, lucrurile merg la un alt nivel. Delegaţii reprezentând organizaţiile de sector ale Partidului Naţional Liberal m-au ales Preşedintele PNL Bucureşti. Este cea mai mare organizaţie a Partidului Naţional Liberal. Seriozitatea cu care se va face politică în PNL Bucureşti are un impact major. În PNL dar şi în Bucureşti. Urmează lucruri şi mai bune. Cu o altă forţă. Forţa celor care cred în modul meu de a face politică. Cu decenţă, cu perseverenţă şi cu proiecte serioase. Fără kitsch şi aroganţă - marca PSD", scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

"Ea subliniază că la 44 de ani viaţa o duce către o nouă experienţă şi că îşi asumă să dea tot ceea ce poate pentru ca României şi Bucureştiului să le fie mai bine.

Orice o fi fost din USL la Bucureşti, în trecut - se opreşte aici. De astăzi, prin vot, conduc PNL Bucureşti, vocea oamenilor de dreapta din Bucureşti. Începe o nouă etapă. Ştiu să lucrez în echipă. Îi chem alături pe toţi cei care vor să se implice, au iniţiativă, nu se feresc să încerce, au încredere că putem schimba lucrurile. Toţi cei care nu şi-au pierdut speranţa. Se poate!", afirmă ministrul Muncii în finalul postării sale.

Violeta Alexandru a fost aleasă sâmbătă preşedinte al PNL Bucureşti, cu 920 de voturi "pentru" şi cu 10 voturi "împotrivă".

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu ne mai mintiti! Ne credeti ignoranti! Aceasta fratie permite ca banca sa imprumute bani pe care nu ii tipareste sau imprima si culmea mai percepe si dobanzi. Imprumuta bani doar printr-un inscris intr-un registru, pe un monitor de calculator, statelor, indivizilor, companiilor iar daca nu reusesti sa platesti o singura rata iti confisca toata averea, casa, masina, teren si alte posesiuni cat se poate de reale..etc, pana la valoarea sumei imprumutate, inexistenta decat intr-un registru sau ecran pe calculator.

    Asa cum am amintit acest principiu se aplica si guvernelor, care imprumuta de la privati cu dobanda in loc sa isi creeze ei bani fara dobanda. Taxele si impozitele pe care le platim de duc la plata acestor dobanzi si credite. Privatizarea inseamna vinderea activelro statului pentru ca sttaul sa nu intre in faliment sa nu poata plati toate aceste rate si dobanzi pentru imensele credite facute de cele mai multe ori la presiunea acestor institutii financiare si in consecinta statele cedeaza controlul supra terenurilor si resurselor nationale acestor banci private si institutii financiare internationale. Tot acest proces este controlat de bancile centrale ce par independente dar sunt coordonate de catre Banca pentru Reglementari Internationale, de la Geneva, din 1930 pana in prezent. Tot acest paianjen a fost coordonat de Banca Angliei cu acordul regelui Whilhem de Orania, la ordinul Nobilimii Negre.  

    1. Comentariu fara legatura cu subiectul articolului

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb