Virgil Ichim pleacă de la conducerea Allianz-Ţiriac Pensii Private

T.B.
Companii / 26 aprilie

Virgil Ichim, CEO Allianz-Ţiriac Pensii Private

Virgil Ichim, CEO Allianz-Ţiriac Pensii Private

Virgil Ichim, CEO Allianz-Ţiriac Pensii Private, pleacă de la conducerea companiei începând cu data de 30 aprilie 2024, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

Virgil a condus operaţiunile fondului de pensii din anul 2019, iar anterior a avut diverse roluri de coordonare a echipelor şi a iniţiativelor strategice din cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări pentru mai bine de 20 de ani, conform sursei.

Allianz-Ţiriac Pensii Private a ajuns la aproape 1,7 milioane de participanţi şi 28,3 miliarde de lei active nete administrate (la finalul lunii martie 2024), de două ori şi jumătate peste nivelul de acum 5 ani, cu un randament anualizat de 7,13% în ultimii 5 ani, informează compania.

Potrivit comunicatului, "După 5 ani la conducerea Allianz-Ţiriac Pensii Private şi alţi 20 de ani în cadrul grupului Allianz-Ţiriac, am decis să dau curs altor oportunităţi şi provocări profesionale, dar mă bucur că am putut contribui la dezvoltarea business-urilor de asigurări şi pensii private, mai ales că las în urmă o echipă puternică şi responsabilă care va dezvolta viitoarele proiecte cu acelaşi profesionalism" a declarat Virgil Ichim.

Conform sursei menţionate, "Virgil a adus contribuţii foarte importante companiei şi este un profesionist desăvârşit, pe care m-am putut baza ori de câte ori a fost nevoie. Suntem recunoscători pentru dedicarea de care a dat dovada si pentru efortul depus în toţi aceşti ani, şi îi dorim mult succes în tot ceea ce-şi propune de acum înainte", spune Virgil Şoncutean, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Allianz-Ţiriac Pensii Private.

Totodată, Consiliul de Administraţie va propune pentru rolul de CEO Allianz-Ţiriac Pensii Private pe Marilena Bârliga, în prezent Director al Diviziei Market Management şi Comunicare în cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări. Marilena are o experienţă de management de peste 20 de ani în instituţii financiare de top. În ultimii 6 ani a fost responsabilă, alături de membrii Board-ului Allianz-Ţiriac Asigurări, de strategia de piaţă, de experienţa clienţilor, de proiectele de digitalizare, de guvernanţa produselor de asigurare şi de planurile de afaceri pentru strategia de piaţă a companiei, informează compania.

Numirea sa în funcţia de CEO al Allianz-Ţiriac Pensii Private se va face odată cu primirea aprobării Autorităţii de Supraveghere Financiară, transmite sursa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb