Visa şi Raiffeisen Bank lansează în premieră cardul Visa Signature

A.D.
Comunicate de presă / 15 octombrie

Sursa foto: Raiffeisen

Sursa foto: Raiffeisen

Visa şi Raiffeisen Bank lansează în premieră în Europa Centrală şi de Est cardul Visa Signature, debit şi credit, extinzând beneficiile exclusiviste pentru deţinătorii de carduri super premium pe piaţa din România.

Potrivit unui comunicat la redacţie, iniţiativa continuă angajamentul celor două companii de a furniza produse şi servicii financiare inovatoare, oferind clienţilor avantaje semnificative şi o experienţă îmbunătăţită atunci când folosesc cardurile din portofoliul Visa Premium.

Noul card, realizat 99% din plastic reciclat, a fost inclus în portofoliul de produse al băncii şi este accesibil unui segment semnificativ de clienţi premium. Visa Signature se remarcă printr-o structură flexibilă şi multiple beneficii concepute pentru a oferi un nivel superior de confort şi acces extins la o serie de servicii exclusiviste.

Printre acestea se numără servicii personalizate de concierge, acces la colecţia Visa Luxury Hotel, oferte speciale prin Visa Merchant Offers Centre, precum şi servicii de asistenţă la nivel internaţional disponibile permanent.

"Visa Signature reprezintă un pas important în dezvoltarea relaţiei noastre cu clienţii din segmentul premium, oferindu-le acces la o gamă largă de beneficii exclusiviste. Noul card Visa Signature vine cu o serie de avantaje concepute special pentru a răspunde nevoilor lor de mobilitate şi flexibilitate, oferind plăţi sigure şi acceptate la nivel global, completate de beneficii premium şi o integrare digitală mai simplă. Suntem încântaţi să colaborăm cu Raiffeisen Bank pentru a aduce această premieră regională în România. Astfel, continuăm parteneriatul

strategic extins anul acesta prin emiterea sub sigla Visa a tuturor cardurilor din vastul portofoliu al băncii, confirmând încă o dată că împreună putem inova constant şi putem duce segmentul plăţilor digitale din România la următorul nivel", a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.

"Visa este un partener de încredere pentru Raiffeisen Bank încă de la începuturile noastre pe piaţa din România, iar odată cu parteneriatul exclusiv pe care l-am anunţat anul acesta am păşit într-o nouă etapă a colaborării. Lansarea Visa Signature ne reconfirmă dorinţa de a veni cu soluţii care aduc un plus de valoare atât portofoliului nostru de produse premium, cât şi experienţei clienţilor", a declarat Vladimir Kalinov, Vicepreşedinte Retail, Raiffeisen Bank România.

Noul card Visa Signature completează universul Visa Premium, alăturându-se cardurilor Infinite, Platinum şi Gold. Conceput pentru a răspunde exigenţelor unei categorii de clienţi cu venituri ridicate care caută servicii personalizate şi experienţe exclusiviste, Visa Signature extinde oferta de beneficii asociate stilului de viaţă al acestor deţinători de carduri cu produse şi servicii care oferă mai mult confort în viaţa de zi cu zi, precum asigurare completă de călătorie, acces extins în saloanele lounge din aeroporturile naţionale şi internaţionale, servicii de asistenţă globală pentru situaţii de urgenţă.

Beneficiile locale ale cardurilor premium vizează în special serviciile de transport, de asistenţă rutieră sau de asistenţă la domiciliu: reduceri la cursele BlackCab, transportul copiilor în condiţii de siguranţă, şofer privat pentru transportul cu maşina personală sau transfer la aeroport. De asemenea, deţinătorii de carduri Visa Premium beneficiază de reduceri la restaurante, clinici stomatologice, saloane de înfrumuseţare şi săli de fitness.

În plus, aceştia au acces gratuit în lounge-urile aeroporturilor din Bucureşti, Cluj , Timişoara şi Viena şi reduceri la pachetele de mobilitate rutieră, care includ maşină la schimb şi tractare în caz de accident sau defecţiune tehnică.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5603
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9644
Gram de aur (XAU)Gram de aur389.2309

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb