Visual Fan: "Energie regenerabilă - o reorientare ireversibilă a companiilor către sustenabilitate "

T.B.
Companii / 24 octombrie 2023

Visual Fan: "Energie regenerabilă - o reorientare ireversibilă a companiilor către sustenabilitate "

Investiţiile în sistemele de panouri fotovoltaice rămân în continuare o prioritate pentru companiile din România, se arată într-un comunicat al Visual Fan, remis redacţiei. Interesul crescut pentru asigurarea propriei surse de energie electrică, cu accent pe durabilitate şi reducerea impactului asupra mediului, determină companiile să investească în centrale fotovoltaice, utilizând resurse proprii sau fonduri nerambursabile, potrivit sursei menţionate. Allview Industry-IMM, divizia companiei Visual Fan specializată în dezvoltarea şi implementarea sistemelor fotovoltaice pentru mediul industrial şi de afaceri, anunţă finalizarea unui nou proiect fotovoltaic, arată datele comunicatului. Centrala fotovoltaică a fost implementată la Amberger Werkzeugbau Cluj SRL, în Cluj-Napoca, transmite compania.

Proiectul a beneficiat de experienţa şi competenţa diviziei Allview Industry-IMM, oferind clientului consultanţă specializată, proiectare, execuţie şi întreţinere, menţionează sursa citată. Colaborarea eficientă dintre echipa Allview şi cea a beneficiarului a asigurat implementarea optimă a proiectului în numai o lună şi jumătate de la semnarea contractului, se mai arată în comunicat.

"În faţa provocărilor legate de schimbările climatice şi a necesităţii de a dezvolta surse de energie sustenabilă pentru a creşte rezilienţa şi a asigura independenţa energetică, suntem dedicaţi să oferim soluţii inovatoare şi durabile clienţilor noştri şi să contribuim la viitorul energiei regenerabile. Cei peste 20 de megawaţi (MW), din proiectele finalizate şi în curs de desfăşurare, reprezintă un pas semnificativ în direcţia atingerii obiectivelor de sustenabilitate stabilite. Acestea vor genera aproximativ 500 de gigawaţi (GW) de energie în următoarele două decenii, având un impact pozitiv asupra mediului şi contribuind la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră.", a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A, conform sursei menţionate.

Centrala fotovoltaică de la Amberger Werkzeugbau Cluj, cu o capacitate de 345 kW, include 606 panouri fotovoltaice Tier 1 de 575W şi două invertoare Growatt de 125 kW fiecare, arată datele comunicatului. Pe parcursul următoarelor două decenii, se estimează că acest sistem va produce aproximativ 7.800 MWh, aducând economii estimate la 1.200.000 euro şi reducând amprenta de carbon cu aproximativ 3.700 de tone de CO2, informează Visual Fan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb