Vodafone implementează 5G de-a lungul căilor navigabile germane

F.A.
Miscellanea / 1 septembrie 2020

Vodafone implementează 5G de-a lungul căilor navigabile germane

Operatorul german Vodafone este în proces de implementare a tehnologiei 5G pentru a asigura acoperirea de-a lungul principalelor căi navigabile ale ţării, a declarat compania de telecomunicaţii într-un comunicat.

Vodafone Germania a declarat că a activat deja primele 180 de antene 5G în 64 de locaţii de-a lungul căilor navigabile federale.

Operatorul a mai spus că se aşteaptă să instaleze aproximativ 1.000 de antene 5G în mai mult de 300 de locaţii în următoarele douăsprezece luni. "Dacă senzorii şi navele fac schimb de date în timp real, traficul de mărfuri poate deveni mai sigur şi mai eficient în viitor", a declarat Hannes Ametsreiter, CEO al Vodafone Germania.

Vodafone a menţionat că logistica portuară şi evenimentele de navigaţie ar trebui să beneficieze de noua tehnologie de comunicaţii mobile, la fel ca oamenii care navighează sau vâslesc pe căile navigabile federale din Germania.

Reţeaua de căi navigabile federale din Germania cuprinde un total de 7.476 de kilometri de căi navigabile interioare, formate în jur de 75% din râuri şi 25% din canale. Căile navigabile federale includ, de asemenea, aproximativ 23.000 de kilometri pătraţi de căi navigabile maritime, 450 de camere de blocare, două baraje şi mai mult de 100 de porturi publice modern - maritime şi interioare. Aproximativ 4.800 de kilometri din reţeaua federală de căi navigabile sunt de o importanţă majoră pentru traficul internaţional de marfă în Europa. Aproape toate marile centre industriale şi comerciale, precum şi 56 din cele 74 de regiuni metropolitane din Germania au o conexiune pe căi navigabile, a spus Vodafone.

"Industria navală a fost un pilon important pentru aprovizionarea cu alimente, medicamente şi echipamente de protecţie în ultimele luni. Germania continuă să fie una dintre cele mai mari naţiuni maritime din lume. Pentru a rămâne aşa în viitor, sunt necesare tehnologii ecologice şi digitale. Reţelele rapide stau la baza acestui lucru", a adăugat Ametsreiter.

Vodafone testează, de asemenea, modul în care transportul digital poate funcţiona în viitor, ca parte a proiectului "Förde 5G" din oraşul Kiel. Experţii în reţea ai grupului de digitalizare din Dusseldorf vor începe în curând să activeze tehnologia 5G în zona oraşului din fiordul interior Kiel.

În curând, un total de 9 antene 5G în trei locaţii vor asigura conectivitate în această zonă. În viitor, testele vor fi efectuate cu feriboturi autonome de pasageri, a spus operatorul telecom.

Vodafone şi-a lansat iniţial reţeaua 5G în Germania în 2019, pe frecvenţe de 3,5 GHz pe care le-a achiziţionat de la Telefonica în 2018.

Până la sfârşitul anului 2020, Vodafone îşi propune să pună 5G la dispoziţia a 10 milioane de oameni, în timp ce acoperirea totală 5G până la sfârşitul anului 2021 va ajunge la 20 de milioane de oameni.

Vodafone Germania a achiziţionat spectrul radio pentru reţelele mobile 5G de la Agenţia Federală de Reţea din Germania pentru un cost total de 1,88 miliarde de euro (în prezent 2,22 miliarde de dolari). Şi-a asigurat 90 megaherţi în banda de 3,6 GHz şi 40 megaherţi de 2100 MHz. Licitaţia s-a încheiat la mijlocul lunii iunie şi a generat în jur de 6,55 miliarde de euro.

Vodafone Germania a confirmat anterior că va continua să urmărească o strategie de vânzător dublu pentru reţelele sale, cu echipamente de la furnizorul chinez Huawei şi de la compania suedeză Ericsson.

©️

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb