Vodafone România, certificată Top Employer şi în 2021

S.B.
Companii / 27 ianuarie 2021

Vodafone România, certificată Top Employer şi în 2021

Vodafone România a fost certificată Top Employer pentru al doilea an consecutiv de către Top Employers Institute, autoritate globală în recunoaşterea excelenţei în practicile de resurse umane, potrivit unui comunicat al companiei.

Certificarea se acordă în urma unui proces complex de evaluare ce constă într-un studiu intern extins care explorează şase dimensiuni specifice HR, de la strategia de resurse umane, la mediul de lucru asigurat angajaţilor. Pentru a fi certificate, organizaţiile trebuie să demonstreze că asigură angajaţilor săi cele mai bune condiţii de muncă şi cele mai eficiente politici de personal.

"Ne bucurăm că am reuşit să ne menţinem poziţia de Top Employer în România, cu atât mai mult cu cât această recunoaştere vine după un an dificil şi cu atât de multe provocări pe toate palierele noastre de business, nu doar în HR. În 2020 ne-am lăsat ghidaţi de Spiritul Vodafone: ne-am unit forţele şi mai tare, am avut grijă de siguranţa şi bunăstarea fiecăruia dintre colegi şi am făcut împreună toate eforturile pentru a ne susţine clienţii şi colaboratorii. În ciuda distanţării fizice, am fost mai aproape ca niciodată, prin comunicare permanentă pe toate canalele interne, prin workshop-uri de wellbeing şi chiar ne-am creat grupuri noi de discuţie în care să ne împărtăşim provocările- de exemplu, grupul dedicat părinţilor din Vodafone. Le sunt recunoscătoare tuturor colegilor mei pentru deschiderea, entuziasmul şi rezilienţa de care au dat dovadă. Anul acesta ne vom baza pe lecţiile anului trecut şi vom continua să punem în prim-plan siguranţa şi bunăstarea angajaţilor prin programe şi politici dedicate, urmărind în continuare să asigurăm un mediu de lucru orientat spre dezvoltare şi colaborare", a declarat Anca Bancu (Marcu), Director Resurse Umane Vodafone România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb