Vodafone Supernet Fibră a primit certificarea pentru cea mai bună experienţă de utilizare a internetului fix

G.B
Companii / 13 octombrie 2021

Cătălin Buliga

Cătălin Buliga

Vodafone Supernet Fibră a primit certificarea pentru cea mai bună experienţă de utilizare a internetului fix din România pe baza scorului general obţinut în urma evaluării de către auditorul german independent umlaut a peste cinci milioane de eşantioane de trafic de internet colectate în perioada martie - august 2021. Aceasta este prima astfel de certificare conferită de auditorul umlaut unui operator de reţea de internet fix din ţara noastră, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Supernet Fibră a obţinut un scor total de 866 puncte dintr-un maxim posibil de 1.000 de puncte, cu un avans de 24 de puncte faţă de următorul clasat şi de 239 de puncte faţă de operatorul situat pe ultimul loc, fiind cotată de către umlaut ca asigurând cea mai bună viteză medie de descărcare a datelor şi performanţe notabile în ceea ce priveşte viteza de încărcare.

"Investim în reţeaua Supernet Fibră a Vodafone atât pentru extinderea ei, în special în zonele cele mai izolate şi lipsite de orice fel de acces la servicii de telecomunicaţii, cât şi pentru îmbunătăţirea calităţii serviciului de internet fix, pentru a asigura cea mai bună experienţă de utilizare a internetului fix atât acasă, cât şi la birou. Când eforturile echipelor noastre sunt recunoscute prin testele şi certificările obţinute, dar şi prin reacţiile primite din partea clienţilor, suntem şi mai motivaţi să continuăm. Digitalizarea începe cu reţele de telecomunicaţii fiabile, extinse până în cel mai îndepărtat sau izolat colţ de ţară, capabile să susţină accesul tuturor la servicii, educaţie, sănătate, divertisment. Rămânem, astfel, consecvenţi angajamentului nostru de a asigura acces egal la un viitor digital tuturor cetăţenilor investind în reţelele Vodafone pentru a oferi cele mai bune servicii şi acoperire acolo unde este cea mai mare nevoie de ea", a declarat Cătălin Buliga, Chief Network Officer Vodafone România şi Head of Networks Development for Europe Cluster Markets.

Supernet Fibră de la Vodafone oferă viteze de internet de până la 1Gbps, conexiune stabilă şi o experienţă Wi-Fi foarte bună prin intermediul router-ului Super Wi-Fi. În prezent, reţeaua Vodafone Supernet Fibră acoperă peste 3,3 milioane de gospodării din mediul rural şi urban.

Recent, reţeaua 5G a Vodafone a fost confirmată de acelaşi auditor german umlaut drept cea mai fiabilă reţea 5G din ţara noastră, obţinând totodată cel mai mare punctaj în ceea ce priveşte performanţa serviciilor de date mobile. Recunoaşterea vine la trei ani de la lansarea sa, fiind prima reţea 5G disponibilă în ţara noastră. Totodată, aceasta este cea de-a şaptea recunoaştere pentru reţeaua mobilă a Vodafone România în urma campaniilor de măsurări comparative realizate de umlaut şi care au vizat toate reţelele mobile din ţara noastră, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb