Vola.ro anunţă parteneriatul cu platforma de închiriere de autorulote RUUTS.Travel

F.D.
Companii / 2 august 2023

Vola.ro anunţă parteneriatul cu platforma de închiriere de autorulote RUUTS.Travel

Vola.ro anunţă parteneriatul cu platforma de închiriere de autorulote RUUTS.Travel, ceea ce înseamnă că turiştii pot rezerva acum direct pe site un camper pentru vacanţele lor în ţară sau în afară, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, în ultimii ani, călătoriile cu autorulota au câştigat tot mai multă popularitate, în special datorită libertăţii şi confortului pe care le oferă această opţiune. În felul acesta, turiştii se pot bucura de mobilitate totală şi pot explora mai multe destinaţii în deplasările lor, ceea ce contribuie la crearea unei experienţe unice de vacanţă. În prezent, cu Vola.ro şi RUUTS.Travel, călătorii îşi pot rezerva atât zborurile, cât şi autorulota cu care se vor deplasa odată ce ajung la destinaţie.

Ce caută românii atunci când aleg o călătorie cu autorulota?

Călătoriile cu autorulota îţi oferi confortul şi libertatea de care ai nevoie atunci când vrei să explorezi o destinaţie în ritmul tău, să ajungi chiar şi în zonele mai puţin accesibile. Potrivit datelor Vola.ro şi RUUTS.Travel, în România, interesul pentru autorulote creşte de la un an la altul, ţara noastră ocupând acum locul 9 în topul statelor cu un sector de camping bine dezvoltat.

În ceea ce priveşte profilul turiştilor care merg cu autorulota, clienţii RUUTS sunt, de regulă, familii cu copii, grupuri de 3-6 membri, care caută rulote complet echipate, cât mai family-friendly. Pentru vacanţele de vară, aceştia preferă călătoriile în străinătate, dar există şi un segment important de turişti care preferă să rămână aproape de casă şi să închirieze autorulota pentru câteva zile petrecute în mijlocul naturii.

Destinaţiile preferate de români sunt Grecia, Croaţia, Turcia, Slovenia, Italia (în lunile de vară) şi Norvegia, Finlanda, Austria (în timpul iernii). În România, cele mai multe cereri de rezervare a autorulotelor sunt pentru Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Iaşi.

Atunci când vine vorba despre durata de închiriere a autorulotei, aşa cum era de aşteptat, lucrurile diferă de la un sezon la altul: pe timp de vară, când vremea permite explorările în aer liber, turiştii închiriază autorulote pentru 7 zile, pe când iarna aceştia închiriază autorulotele pentru aproximativ 3 zile, în medie, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb