VOLA.RO: Românii au profitat de promoţiile companiilor aeriene şi au rezervat bilete de avion încă din primele zile ale anului

M.C.
Companii / 6 ianuarie 2023

Românii au profitat de promoţiile companiilor aeriene şi au rezervat bilete de avion încă din primele zile ale anului

● Printre cele mai căutate destinaţii din Ieftinuarie se numără: Londra şi Milano (de la 20 euro) Veneţia şi Roma (de la 26 de euro), Bruxelles (de la 28 de euro), Dortmund (de la 29 de euro).

● Ieftinuarie 2023: luna ianuarie este cel mai mult moment pentru achiziţionarea biletelor de avion reduse cu până la 60%.

●Cele mai multe companii aeriene au anunţat deja orarul de primăvară şi vară, astfel că cei care se gândesc deja la un city-break în Europa sau chiar la concediul estival îşi pot planifica de pe-acum sejurul.

● Specialiştii de la Vola.ro se aşteaptă şi la alte preţuri mici pe măsură ce se vor anunţa promoţiile companiilor aeriene.

Conform datelor înregistrate de Vola.ro, românii s-au grăbit să rezerve bilete de avion încă din primele zile ale anului 2023 şi să profite de primele promoţii din an anunţate de companiile aeriene, arată un comunicat remis redacţiei. După o perioadă de revenire la normal, luna ianuarie a redevenit cel mai bun moment pentru achiziţionarea biletelor de avion. Majoritatea companiilor aeriene europene au anunţat deja reduceri cu pană la 60% la bilete de avion (în funcţie de datele alese pentru zboruri).

Ieftinuarie 2023: zboruri de la 20 de euro spre Italia, Germania, Marea Britanie

Potrivit sursei, cele mai ieftine destinaţii spre care se poate zbura din România sunt cele europene, oraşe si ţări alese frecvent de români atât pentru vacanţe si city-break-uri, cât şi pentru ocazionalele vizite ale rudelor şi ale prietenilor, pentru muncă sau studii. Printre cele mai accesibile destinaţii din Ieftinuarie se numără: Veneţia, Milano si Roma (zboruri de la 26 de euro), Bruxelles (zboruri de la 28 de euro), Dortmund (zboruri de la 29 de euro), Londra (zboruri de la 35 de euro).

In motorul de cautare Vola.ro este pus in evidenta si cu cat sunt mai ieftine zborurile achiziţionate acum faţă de cele cumpărate în luna de plecare, astfel că cei care achiziţionează bilete de Ieftinuarie pot economisi bani pentru înca un bilet de avion sau chiar mai multe zile la destinaţie. Mai mult decât atţt, pe lângă preţurile avantajoase din această lună, companiile aeriene au pregătit promoţii care scad şi mai mult tarifele la bilete de avion.

Care sunt avantajele zborurilor rezervate în plină campanie Ieftinuarie la Vola.ro

Cele mai multe companii aeriene au anunţat deja orarul de primăvară şi vară, astfel că cei care se gândesc deja la un city-break în Europa sau chiar la concediul estival îşi pot planifica de pe-acum sejurul profitând de preţurile ieftine la biletele de avion.

În plus, un alt avantaj este reprezentat de situaţia stabilă a zborurilor din prezent. Dacă în ultimii ani, traficul aerian a fost adesea încurcat, amânat sau chiar anulat de restricţiile impuse de pandemie ori de război, în 2023, incertitudinea nu mai este la fel de mare. In momentul de faţă, nu mai există întârzieri şi anulări de zbor frecvente sau alte situaţii de natură sa le creeze neplăceri majore pasagerilor.

Cu toate acestea, Vola.ro continuă să vină în sprijinul clienţilor săi prin câteva servicii proprii menite să le asigure acestora siguranţă în cazul unor situaţii neprevăzute ce ţin de călătoriile lor. Printre ele se numără Vola Trip Protect, un serviciu care garantează continuarea călătoriei chiar dacă zborul pasagerului este anulat sau întârziat pentru mai mult de cinci ore, ceea ce poate afecta intregul traseu. In acest caz, Vola intervine pentru a găsi zboruri alternative pana la destinaţie şi de a lua noi bilete de avion, astfel încât pasagerii să se bucure de asistenţă prioritară şi de o călătorie fără griji. Un alt serviciu util este Vola Fast Refund, o opţiune care, odată adăugată, implică rambursarea rapidă a banilor pe zbor, în cazul in care acesta e anulat ori modificat. Acest proces se desfăşoara rapid, in maximum 24 de ore, şi îi scuteşte pe pasageri de procedurile de rambursare ale companiilor aeriene, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb