Volodimir Zelenski i-a demis pe şeful SBU şi pe procurorul general al Ucrainei

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 18 iulie 2022

Volodimir Zelenski i-a demis pe şeful SBU şi pe procurorul general al Ucrainei

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski i-a înlăturat din funcţie pe şeful Serviciului de Securitate (SBU), Ivan Bakanov, şi pe procurorul general Irina Venediktova, informează news.ro.

Decretele au fost publicate pe site-ul preşedinţiei ucrainene.

Bakanov a fost demis în conformitate cu "articolul 47 al Statutului Disciplinar al Forţelor Armate ale Ucrainei", care face referire la "neexecutarea (executarea necorespunzătoare) a sarcinilor de serviciu, care duce la victime umane sau la alte consecinţe grave sau la ameninţarea unor astfel de consecinţe".

Ivan Bakanov, conform Reuters prieten din copilărie al lui Zelenski, conducea SBU din august 2019.

Theatlasnews.co notează că Irina Venediktova a fost înlăturată din funcţie în conformitate cu articolul 11 al legii cu privire la "Regimul Juridic al Legii Marţiale". Procuror general interimar a fost numit Oleksi Simonenko.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Nu mai vor astia sa execute ordinele lui Zelenski,sa moara oameni nevinovati.Daca ar fi pusa in pericol viata copiilor lui Zelenski sau viata neveste-si sa vedeti ce mielusel ar deveni!Asa,ce-i pasa?Sa moara prostii ,daca el si ai lui sunt bine,ce mai conteaza?Cand nu se mai poate isi va pune coada pe spinare si gata.

    1. Daca avea material de mielusel preda Ucraina si se lingusea sa ramana sef.

      Domnul ZELENSKI,pare ca este un mare CLOVN. Dupa ce a ascultat de cantecele de sirena ale strainilor si a implicat Ucraina intr-un razboi cu dementul de la KREMLIN,se tot amagrste ca el si armata Ucrainei o sa ii invinga pe rusi. Observ ca,in razboi se implica si ELENA CEAUSESCU de Ucraina,nevastasa,care isi da cu parerea de zici ca este mama OMIDA. Sa fie CLAR. Daca cei care l-au indemnat pe acest COCOS JUMULIT sa isi tarasca tara intr-un raboi pe care el cu armata lui nu il vor castiga niciodata,nu vor interveni in FORTA si in razboi direct cu DESCREIERATUL de la Kremlin,Ucraina v-a fi distrusa,zeci de mii de cetateni ucrainieni vor muri nevinovati,iar milioane vor parasi tara, iar Rusia isi v-a face de cap in Ucraina. Ma intreb de ce TARILE NATO,nu se implica direct in infrangerea Rusiei si lasa un popor sa fie macelarit de catre TERORISTII RUSI,care omoara de-a valma,batrani si copii.Toata planeta sufera,din cauz TERORISTILOR RUSI,dar cei care pot sa il inranga pe terorist,prefera ca popoarele lor sa sufere.INCOTRO se indreapta LUMEA,cumva spre PIEIRE.!

      Crezi ca actorasul e vreun mare erou?o sa predea ucraina cand i se va porunci.pana atunci o sa mai moara niste oameni nevinovati.si niste inși care vand arme se vor imbogati si mai mult.si aia care te vor idiot util vor jubila.

      De partea cealaltă, executanții ordinelor lui Putin aleg să-și dea cu patul puștii în cap și să se elimine singuri în câteva rafale de gloanțe.

      E bine asa,problema este ca pana una alta omoara oameni nevinovati.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb