VOLODIMIR ZELENSKI:  "Nu trebuie să căutaţi o logică în acţiunile teroriştilor"

N.R.
Internaţional / 6 iulie 2022

"Nu trebuie să căutaţi o logică în acţiunile teroriştilor"

Volodimir Zelenski a afirmat, într-un discurs adresat ucrainenilor, că armata rusă nu ia pauze, astfel că şi atunci când nu sună sirenele acest lucru este perceput ca "o parte a terorii", potrivit Agerpres.

"Nu trebuie să căutaţi o logică în acţiunile teroriştilor. Armata rusă nu ia pauze. Are o misiune - să ia vieţile oamenilor, să intimideze oamenii - aşa că şi câteva zile fără sirene sunt simţite ca parte a terorii. În această seară, Kievul şi aproape toată Ucraina au auzit din nou sirenele. Există informaţii de atacuri în regiunea Hmelnîţkîi.

Misiunea noastră este să rezistăm, să avem grijă de noi, inclusiv de emoţiile noastre, să ajutăm la apărarea ţării atât cât se poate, să protejăm statul, atât cât va fi necesar pentru victoria noastră", a spus Zelenski în discursul de marţi seară.

El a precizat că ruşii au continuat atacurile în Sumî, Mikolaiv şi Dnipropetrovsk. "Unele dintre rachete au fost doborâte de forţele de apărare antiaeriană. Şi nu am redus şi nu vom reduce activitatea noastră diplomatică nici măcar o zi în scopul obţinerii de sisteme moderne de apărare antiaeriană pentru Ucraina în cantităţi suficiente. Aceasta este misiunea maximă pentru statul nostru - să ofere protecţia de bază pentru ucraineni împotriva atacurilor cu rachetă. Însă îndeplinirea acestei misiuni nu depinde doar de noi, ci şi de înţelegerea de către partenerii noştri a nevoilor noastre fundamentale", a explicat Zelenski.

Volodimir Zelenski a menţionat că a discutat cu premierul britanic Boris Johnson despre garanţiile sistemului de securitate pentru Ucraina şi i-a mulţumit acestuia pentru asistenţa de securitate a britanicilor.

În plus, Zelenski a spus că i-a mulţumit personal actorului Liev Schreiber pentru că s-a alăturat ca ambasador United24, iniţiativă globală care reuneşte oameni în scopul de a ajuta Ucraina. "El este cofondatorul organizaţiei caritabile BlueCheck, care a finanţat programe de susţinere psihologică şi de evacuare a peste 20.000 de orfani din internate şi orfelinate din regiunile Harkiv, Dnipropetrovsk, Cernihiv şi Odesa. Acum, împreună cu Andrei Şevcenko şi Elina Svitolina, el va munci pe direcţia umanitară", a declarat preşedintele ucrainean.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. mor ucrainieni nevinovati si distrugeti Donetul si rezultatul va fi acelas!

    retrage te naibi din Donet ca sigur il vei pierde,nu mai mor aiurea soldati si civili pt o cauza pierduta si stabileste niste linii de aparare solide ca sa nu mai poata ocupa rusii nimic inafara de Dombas! 

    ai calculat-o gresit cu mosu si ciufulitu,acum suporta consecintele arogantei si prostiei! 

    Dombasul uita-l,daca excaladezi conflictul ramai si fara Odesa,asa ca gandeste un pic si ia o decidie,nu te mai lua dupa toti papusarii care te-au bagat in fata!

    1. Mai bine renunta la toata Ucraina in prima zi, ii ridicau statuie si apoi plecau incolonati catre zari mai luminoase

      eu am facut armata,9 luni la tr infanterie!

      cea mai mare prostie ca nu se mai face obligatoriu armata pt ca desi am suferit destul de mult in armata,privesti razboiul ca ceva care nu trebuie sa se intample niciodata,nu te mai infirbanti imediat si hai sa-i facem praf de la tastatura,crezand ca joaca sniper ,nu razboi real! 

      exista o cale de a evita,pe vremuri tributul,haraciul,mai modern cumperi armament la suprapret,cumperi marfuri de la posibilul agresor astfel ca acesta sa nu aiba interesul sa te atace,economic se poate jongla f bine!

      dar daca te bagi intr-o tabara,e ca bataia intre 2 gasti,mai iei un par in cap,mai iti rupe 5 coaste,dar la final esti in gips dar multumit ca tabara ta a castigat,dar tu esti o leguma! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb