VTEX setează tendinţele unei industrii estimate să depăşească 750 miliarde dolari până în 2027

F.D.
Companii / 10 mai

VTEX setează tendinţele unei industrii estimate să depăşească 750 miliarde dolari până în 2027

VTEX, platforma enterprise de comerţ digital cu ajutorul căreia brandurile B2C şi B2B îşi gestionează operaţiunile de comerţ la nivel global, este pregătită să seteze tendinţele industriei de comerţ digital în Europa, organizând în Barcelona evenimentul VTEX CONNECT EUROPE, conform unui comunicat de presă al companiei.

În prezent, comerţul digital are o rată ridicată de penetrare în principalele economii mondiale. Potrivit unui studiu realizat de compania germană de consultanţă ECDB, ecommerce-ul s-a dezvoltat şi a crescut constant în ultimii şapte ani. Se estimează că industria va depăşi 750 de miliarde de dolari până în 2027.

VTEX va reuni întregul ecosistem de comerţ digital pentru schimb de cunoştinţe şi oportunităţi de business. Aproximativ 3.000 de specialişti din comerţ din întreaga lume sunt aşteptaţi să se reunească şi să se conecteze într-un eveniment care este deja un succes în New York, Sao Paulo şi Mexico. VTEX Connect Europe va fi organizat pentru prima dată pe continent, la Palau de Congressos de Catalunya, în Barcelona, ​​pe 7 iunie.

"Considerăm că este esenţial să oferim profesioniştilor din industrie spaţiul potrivit în care să ofere conţinut specializat, soluţii digitale şi informaţii despre piaţă pentru a-i ajuta să ia decizii profitabile pentru afacerile lor. Barcelona a devenit punctul de întâlnire pentru unul dintre cele mai relevante evenimente de comerţ digital şi reţele din sector şi suntem încântaţi să aducem VTEX Connect în Europa pentru prima dată", a declarat Santiago Naranjo, Chief Revenue Officer (CRO) la VTEX.

Speakeri de talie mondială din întreaga lume vor urca pe scenă, împărtăşindu-şi expertiza şi prezentând perspective revoluţionare despre viitorul comerţului. Discuţia va fi condusă de peste 30 de experţi internaţionali reprezentativi pentru industrie, care îşi vor împărtăşi experienţele în conferinţe şi workshop-uri cu subiecte variind de la inovaţie, pragmatic composability, Women in Tech, strategii de comunicare, comportamentul consumatorilor, ceea ce fac brandurile pentru a transforma piaţa, Gen AI şi strategiile centrate pe client, printre altele.

Membri din top management ai unor compani precum VTEX, LinkedIn, NASA, OBI, Whirlpool, Santander, AWS, RedCloud, şi Valtech se vor număra printre speakeri. Invitaţi speciali se vor alătura, de asemenea, evenimentului VTEX pentru a-şi împărtăşi poveştile, cunoştinţele şi concluzii practice, asigurând o experienţă cu adevărat utilă pentru toţi participanţii.

Evenimentul pune la dispoziţie o platformă în care profesioniştii din comerţul digital pot accesa sesiuni prezentate de experţi de top în retail, comerţ digital, B2B, marketing digital şi soluţii pentru afaceri digitale. Platforma îşi propune să promoveze cunoştinţele practice prin cele mai recente tendinţe şi prezentarea de poveşti de succes, promovând reţelele şi afacerile. În acelaşi timp, va fi un cadru perfect pentru a prezenta cele mai inovatoare soluţii şi pentru ca participanţii să înveţe cum să îşi optimizeze operaţiunile şi strategiile pentru a-şi duce afacerile digitale la următorul nivel.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb