Website-ul reportervirtual.ro, posibil sub atac informatic, după ce a preluat din ziarul Bursa articolul "Ziariştii, fără drept la replică".

F.A.
Media-Advertising / 12 august 2010

La ora 17, www.stareapresei.ro scria că este posibil ca www.reportervirtual.ro să se afle sub atac informatic.

Site-ul nu este nici acum funcţional.

www.stareapresei.ro informează: "In timp ce scriam la aceasta postare, am intrat pe site-ul lui Tibi. L-am privit indelung, am navigat pe pagini, ca cine stie cand il mai vad. Si, da, la un moment dat tab-ul cu Reporter Virtual a iesit singur de pe acest site. Atacul continua, dar acum site-ul, cum am impresia, merge. Ba nu, in acest moment iar nu mai pot sa vad website-ul. Continuati, baieti, continuati.

Baietii astia nu stiu cum sa ne mai mareasca traficul. In acest moment, website-ul lui Tiberiu Lovin, Reporter Virtual, este sub atac informatic.

Cei care asigura hostingul pentru Tibi au oprit site-ul si lucreaza la rezolvarea problemei. Conform informatiilor mele, http://www.reportervirtual.ro are, in acest moment, DNS-uri, insa acestea

nu se propaga.

In rest, totul este nimicnicie si vanare de vant. Au spus-o si Bob Dylan si Kansas. Sa o recapitulam deci.

In cursul noptii trecute, am intrat pe cele 10 sau 12 site-uri ale cotidianelor care mai exista inca in biata presa romana, ca sa imi fac revista presei. Toate mergeau perfect, mai putin website-ul Bursa.ro

In scurt timp, am aflat si de ce, de pe site-ul lui Tibi Lovin.

Niciodata, repet, niciodata de cand intru pe site-ul acestui cotidian, Bursa, nu l-am gasit blocat, mai ales la ora 1 sau doua noaptea, cand probabil ca varfuri de incarcare au, in mod normal, daca nu a fost un cutremur sau nu incepe o noua mineriada, numai site-urile pornografice.

Carevasazica, am vazut, am consemnat acest fapt, explicand ca sunt mari sanse sa fie vorba despre un atac informatic. In text, am explicat ca primul care a preluat articolul din Bursa a fost Tiberiu Lovin si am dat link la postarea in care a semnalat existenta acestui excelent articol.

I-am indemnat pe toti jurnalistii independenti sa preia articolul din Bursa, pentru ca eventualul atac informatic asupra acestui website sa devina inutil. I-am rugat pe cei care pot determina daca este un atac informatic au ba sa o faca si sa posteze rezultatul anchetei informatice in comentarii.

Se pare ca nu a fost nici unul pe faza. La circa 20 de minute dupa ce am pus pe site acest text, site-ul Bursa a inceput sa mearga excelent.

In cursul acestei zile, Bursa a postat pe site-ul sau, in main, o nota, care incepe astfel:

Conform statisticilor noastre, numărul vizitărilor pe site s-a prăbuşit de la o oră la alta, fapt care nu se petrece în mod normal. Fluctuaţia a atins proporţia de 300/1 între orele 12 şi 1 noaptea faţă de orele 1 şi 2 noaptea.

Dupa care a preluat integral postarea mea, in care faceam referire la Reporter Virtual. Azi, acum vreo ora, cand am inceput sa lucrez la aceasta postare, Reporter Virtual era cazut. Tibi mi-a pus ca hosterul lui i-a oprit site-ul si lucreaza la "rezolvarea" atacului informatic.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb