Wiren este noul chiriaş al clădirii MIRO

S.B.
Bănci-Asigurări #Construcţii / 2 mai 2023

Wiren este noul chiriaş al clădirii MIRO

Clădirea de birouri MIRO urmează să întâmpine un nou chiriaş, compania WIREN România, producător de sisteme şi soluţii de eficientizare a consumului de energie cu accent pe energia fotovoltaică, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

WIREN România, un partener strategic al SPEEDWELL în implementarea strategiei de sustenabilitate, se va muta în următoarele luni la parterul clădirii MIRO şi va închiria o suprafaţă totală de 173 de metri pătraţi.

MIRO este codeţinut de SPEEDWELL, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari de pe piaţa din România, şi de Hili Properties, acţionarul majoritar al clădirii de birouri premium.

WIREN România şi SPEEDWELL au colaborat în instalarea de panouri fotovoltaice pentru MIRO Offices, dar şi pentru clădirea de birouri şi centrul de fitness din cadrul RECORD PARK, proiectul mixed-use din Cluj-Napoca. SPEEDWELL şi WIREN sunt, de asemenea, în discuţie pentru instalarea de panouri fotovoltaice pentru SPACEPLUS, noul concept de logistică industrială destinat IMM-urilor.

Situat în partea de nord a Bucureştiului, pe şoseaua DN1, şi conceput în jurul principiilor de well-being, conexiune şi vizibilitate, MIRO reprezintă un nou standard pentru companiile care caută spaţii de birou cu funcţionalităţi premium şi cu acces facil către principalele zone de interes. Clădirea de birouri MIRO prezintă un regim de înălţime de cinci etaje şi oferă chiriaşilor o suprafaţă totală de închiriere de 23.000 de metri pătraţi de spaţiu de birouri clasa A, cu înălţime liberă de 3 metri şi floor plates de peste 4.500 de metri pătraţi. În plus, clădirea dispune de 1.700 de metri pătraţi de spaţii de relaxare în aer liber şi beneficiază şi de un sistem de parcare inteligent şi staţii de încărcare pentru maşini electrice.

"Suntem mândri să primim WIREN România în noul lor sediu din Bucureşti, într-un moment în care compania creşte pe plan local, dar şi la nivel internaţional. MIRO găzduieşte chiriaşi ce activează în domenii diferite, dornici să îşi dezvolte business-urile în cele mai bune condiţii, în spaţii cu facilităţi inovatoare. Astfel, credem că WIREN va avea vizibilitatea şi poziţia potrivite pentru un viitor prosper. MIRO este un proiect foarte drag nouă, deoarece a fost conceput şi dezvoltat de noi înşine şi suntem foarte mulţumiţi de rezultat. Conceptul MIRO întruneşte ultimele standarde în ceea ce priveşte locul de muncă, fiind certificat BREEAM şi WELL.", a spus Jan Demeyere, Arhitect şi Co-fondator al SPEEDWELL.

"Când partenerii noştri de afaceri devin chiriaşii noştri, ne confirmă faptul că facem lucrurile cum trebuie. WIREN este o companie ce are capacitatea de a răspunde unor nevoi energetice variate, plecând de la cele individuale, ale instituţiilor şi chiar la nivel industrial. Suntem bucuroşi că facilităţile MIRO au fost construite pentru a găzdui chiriaşi ce contribuie în mod pozitiv în direcţia sustenabilităţii şi a reducerii consumului şi, respectiv, al costului energiei. Având WIREN de partea noastră, la propriu şi la figurat, suntem pregătiţi să continuăm eforturile de creştere a sustenabilităţii tuturor proiectelor. MIRO a devnit o comunitate de business de calitate cu fiecare chiriaş ce ni s-a alăturat. Astfel, putem spune că viziunea noastră pentru următoarea generaţie de spaţii de birouri devine realitate.", a declarat Didier Balcaen, CEO şi co-fondator SPEEDWELL.

"Suntem onoraţi de continuitatea parteneriatului nostru cu SPEEDWELL şi suntem, într-adevăr, entuziasmaţi de noua noastră adresă de birou WIREN şi de spaţiul din MIRO Offices, mai ales că aici am contribuit, de curând, la atingerea obiectivelor de independenţă energetică ale clădirii. Colaborarea, nu doar din poziţia de chiriaş, dar mai ales ca partener în reducerea amprentei de carbon, este o promisiune la care toţi ar trebui să aspirăm, la nivel individual şi de companie.", a declarat Dan Fleşariu, CEO WIREN.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb