Wizz Air aniversează numărul de 25 de milioane de pasageri în Bucureşti

V.G.
Companii / 21 septembrie 2022

Wizz Air aniversează numărul de 25 de milioane de pasageri în Bucureşti

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creştere şi cea mai sustenabilă din Europa, aniversează astăzi un număr record de pasageri, atingând un total de 25 de milioane de pasageri transportaţi prin zborurile operate către şi dinspre Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei. Acest reper atins astăzi reprezintă al doilea cel mai mare număr de pasageri din istoria Wizz Air, transportaţi pe un aeroport.

Wizz Air este cel mai mare operator aerian de pe principalul aeroport internaţional al României, investind continuu în dezvoltarea reţelei de rute, pentru a conecta capitala ţării cu restul Europei şi nu numai. Cu o extindere semnificativă în România, adăugarea a cinci aeronave la baza din Bucureşti în sezonul de toamnă-iarnă 2022 (în total 17 aeronave), lansarea a şase noi rute către Atena, Praga, Larnaca, Cardiff, Riad şi Jeddah şi reluarea zborurilor către Aqaba şi Gran Canaria, pasagerii români ai Wizz Air pot călători acum de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" Bucureşti prin 66 de rute cu tarif redus, către 21 de ţări din Europa şi Orientul Mijlociu.

Dorind să aniverseze acest reper important, Wizz Air l-a premiat pe pasagerul cu numărul 25 de milioane, Dumitraşcu Liviu, cu un voucher cadou, atunci când acesta a aterizat la Bucureşti de la Veneţia pe 21 septembrie.

Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: "Suntem mândri să sărbătorim numărul de 25 de milioane de pasageri transportaţi pe rutele cu tarif redus ale Wizz Air către şi dinspre Bucureşti. Rămânem angajaţi pieţei din România şi, împreună cu partenerul nostru, Aeroportul Internaţional «Henri Coandă» Bucureşti, vom continua să oferim o gamă largă de destinaţii. Dorim să le mulţumim clienţilor noştri fideli pentru că aleg în continuare Wizz Air şi aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm mai mulţi pasageri la bordul flotei noastre noi, eficiente şi sustenabile!"

Valentin Iordache, Communication Manager în cadrul CNAB, a spus: "Am trecut cu toţii printr-o perioadă de criză profundă a întregii industrii a aviaţiei civile; această criză încă nu s-a încheiat, dar putem spune că este aproape de final. Totuşi, în aceste condiţii dificile, Wizz Air a reuşit să păstreze rutele deschise pentru a ne oferi zboruri accesibile către destinaţii de vacanţă sau de afaceri şi, totodată, a reuşit să ne păstreze mai aproape prietenii şi rudele de peste hotare. 25 de milioane de pasageri transportaţi pe aeroportul Henri Coandă - iată o cifră care nu are nevoie de comentarii, ci stârneşte doar o oarecare curiozitate: cât de curând vom sărbători 50 de milioane?"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb