Wizz Air anunţă o extindere majoră a operaţiunilor în România şi tarife speciale pentru pasagerii Blue Air

F.D.
Companii / 7 septembrie 2022

Wizz Air anunţă o extindere majoră a operaţiunilor în România şi tarife speciale pentru pasagerii Blue Air

Wizz Air a anunţat astăzi o extindere semnificativă în România, adăugând cinci aeronave la baza sa din Bucureşti (creştere la 17 aeronave), precum şi creşterea capacităţii la Bacău, Cluj-Napoca, Iaşi şi Sibiu. Au fost încărcate locuri suplimentare pentru zboruri încă de vineri, 9 septembrie, iar Wizz Air va aduce prima dintre cele cinci noi aeronave Airbus A321 care se alătură flotei româneşti începând cu 4 octombrie, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, acest lucru le va oferi românilor mai multe alegeri şi mai multe opţiuni de a rezerva cu încredere călătorii cu Wizz Air. Ca parte a acestei creşteri, compania aeriană a anunţat şi introducerea a trei rute noi de la Bucureşti către Atena, Praga şi Larnaca şi frecvenţe crescute pe 30 de rute existente, inclusiv către destinaţii cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid şi Tel Aviv. În total, Wizz Air va adăuga 2,6 milioane de locuri suplimentare pieţei din România.

În plus, Wizz Air a anunţat şi tarife speciale pentru clienţii Blue Air. Pasagerii Blue Air afectaţi pot rezerva acum zboruri Wizz Air de la 49,99 EUR folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot face prin intermediul site-ului de tarife speciale al Wizz Air.

Odată cu creşterile din Bucureşti şi noile rute adăugate reţelei româneşti, Wizz Air este acum cea mai mare companie aeriană care operează din Bucureşti, precum şi din Cluj-Napoca, Bacău, Iaşi, Sibiu, Craiova, Suceava şi Timişoara, reiterându-şi angajamentul de a oferi destinaţii populare şi tarife ultra-reduse cât mai multor pasageri români, în cel mai sustenabil mod.

"Wizz Air este încântată să facă o investiţie atât de importantă în Bucureşti şi România. Ştim cât de important este ca pasagerii să poată călători şi dorim să ne asigurăm clienţii că au opţiuni pentru a-şi planifica călătoriile. Cu 13,8 milioane de locuri care vor asigura operaţiunile pe rute noi şi extinse la tarife reduse către 36 de destinaţii dinspre România, precum şi tarifele noastre speciale pentru clienţii Blue Air, Wizz Air îşi consolidează angajamentul faţă de piaţa din România, continuând expansiunea noastră şi confirmând ferm Wizz Air ca lider de piaţă. Oferim acum un număr total de aproximativ 200 de rute din România", a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. o sa aflam mai tarziu cine a sapat blue air,cu ajutorul ministrului mediului ca sa favorizeze wizz air,pe acelasi tipar cu programul casa verde ,ca sasi vanda ungurii panourile foto voltaice facute la ei si mai sunt zeci de exemple, ministri maghiari din guvern reprezinta o mare vulnerabilitate pentru romania,ca si udmr de altfel ,dar ai nostri corupti nau curajul sa ridice pragul electoral sa scapam de pseudo patrioti astia,care au enclavizat romania dar noi ne facem ca nu observam

    1. Buna observatia.

      exact la asta ma gandeam si eu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb