Wizz Air îşi măreşte flota la 200 de aeronave

F.D.
Companii / 20 februarie

Wizz Air îşi măreşte flota la 200 de aeronave

Wizz Air accelerează creşterea reţelei sale odată cu recepţionarea celei de-a 200-a aeronave, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, cu un număr record de pasageri în 2023, Wizz Air continuă să îşi extindă reţeaua. Compania aeriană are o comandă plasată pentru mai mult de 300 de aeronave de ultimă generaţie A321neo şi A321XLR, permiţându-i să-şi atingă obiectivul de a avea o flotă de 500 de aeronave până în 2030.

Evaluată la peste 100 de milioane de lire sterline, noua aeronavă Airbus A321neo va fi alocată bazei de la aeroportul Luton din Londra. Zborul inaugural al aeronavei a decolat de la Londra Luton către Bacău, România.

Airbus A321neo încorporează cele mai noi tehnologii şi oferă beneficii semnificative pentru mediu. În prezent, aeronava poate zbura cu un amestec SAF de până la 50% şi asigură o reducere cu aproximativ 50% a zgomotului, o reducere cu 20% a consumului de combustibil şi a emisiilor de carbon şi o reducere cu 50% a emisiilor de oxizi de azot*. Noua aeronavă aduce vârsta medie a flotei Wizz Air la 4,24 ani, ceea ce o situează pe locul al doilea în topul celor mai noi flote din lume, printre companiile aeriene cu peste 100 de aeronave.

Marion Geoffroy, directoarea generală a Wizz Air UK, a spus: "Suntem extrem de încântaţi să întâmpinăm cea de-a 200-a aeronavă în flotă. Investim doar în cele mai noi şi mai bune tehnologii, iar prin noul A321neo ne asigurăm că flota noastră rămâne modernă şi confortabilă, contribuind în acelaşi timp la respectarea angajamentelor noastre de mediu. Observăm o cerere ridicată pentru mai multe zboruri către destinaţii din întreaga Europă, iar noua aeronavă ne va ajuta să aducem şi mai mulţi turişti către destinaţiile lor preferate la cel mai bun preţ posibil."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Dupa cate tepe au dat, isi permit.

    Daca am reusi toti sa obtinem despagubiri ca avocatul din Oradea, poate s-ar gandi de 2 ori inainte sa vanda mai multe locuri, sa amane sau sa suspende curse. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb