Wizz Air lansează zboruri low cost din Europa spre Abu Dhabi

C.B.
Companii / 3 mai 2020

Wizz Air lansează zboruri low cost din Europa spre Abu Dhabi

Wizz Air, a anunţat astăzi cinci noi rute de pe Aeroportul Internaţional Abu Dhabi (AUH). Rutele vor conecta capitala Emiratelor Arabe Unite cu Budapesta şi Bucureşti din iunie 2020 şi cu Cluj-Napoca, Katowice şi Sofia din septembrie 2020, cu condiţia reluării activităţilor de aviaţie în ţările respective, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Acest anunţ completează acordul din martie care oficializează înfiinţarea Wizz Air Abu Dhabi ca o companie aeriană locală cu sediul în Abu Dhabi, ca parteneriat între ADQ şi Wizz Air. Este prima companie aeriană a Wizz Air fondată în afara Europei şi se estimează că va începe operaţiunile mai târziu anul acesta.

Se intenţionează ca Wizz Air să se concentreze pe stabilirea rutelor către pieţele unde compania are deja operaţiuni cu o creştere importantă, respectiv Europa Centrală, de Est şi de Vest, dar şi subcontinentul indian, Orientul Mijlociu şi Africa, pe termen lung.

Shareef Al Hashmi, Acting Chief Executive Officer al Abu Dhabi Airports Company, a declarat:

"Noile rute ale Wizz Air către Budapesta, Bucureşti, Cluj-Napoca, Katowice şi Sofia evidenţiază angajamentul nostru de a conecta Abu Dhabi cu cele mai căutate destinaţii globale. Aceste noi rute reflectă în mod pozitiv rezistenţa industriei şi capacitatea sa de a continua să înainteze cu planuri îndrăzneţe care vor stimula cererea consumatorilor şi recuperarea durabilă a pieţei aviaţiei. În calitate de cel mai nou partener aerian, salutăm Wizz Air şi primele sale rute cu braţele deschise, întrucât ne pregătim să facilităm planurile de expansiune interesante ale transportatorului din Abu Dhabi. Vizitatorii din Ungaria, România, Polonia şi Bulgaria se vor bucura de dotările moderne ale terminalelor noastre, cu un element unic de ospitalitate arabă, înainte de a se îndrepta cu uşurinţă spre experienţa capitalei prospere a Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi."

Jozsef Varadi, CEO al Wizz Air Holdings, a declarat: "Anunţul de astăzi reconfirmă angajamentul nostru pe termen lung de a oferi tarife mici combinate cu o experienţă la bord de înaltă calitate pentru tot mai mulţi clienţi din Abu Dhabi. Sunt încântat că operaţiunile noastre de la Aeroportul Internaţional Abu Dhabi vor începe în iunie, sub rezerva ridicării interdicţiilor de călătorie, conectând capitala Emiratelor Arabe Unite cu cinci oraşe importante din Europa Centrală şi de Est precum Budapesta, Bucureşti, Cluj-Napoca, Katowice şi Sofia. Suntem convinşi că pasagerii noştri vor aprecia programele de zbor convenabile, sistemul uşor de rezervare online şi gama variată de opţiuni de călătorie personalizate oferite de Wizz Air. Misiunea Wizz Air se integrează în strategia economică diversificată a Abu Dhabi, pe măsură ce continuăm să stimulăm traficul, generând cerere în beneficiul creşterii diversităţii turistice şi economice a Abu Dhabi. Aşteptăm cu nerăbdare să primim pasagerii la bordul flotei noastre tinere, verzi şi ultra-eficiente, în timp ce acordăm o atenţie sporită sănătăţii pasagerilor şi echipajului nostru."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb