Wizz Air va oferi 100.000 de bilete gratuite cetăţenilor ucraineni

F.D.
Companii / 12 august 2022

Wizz Air va oferi 100.000 de bilete gratuite cetăţenilor ucraineni

Compania aeriană low-cost Wizz Air va oferi 100.000 de bilete gratuite cetăţenilor ucraineni pentru toate zborurile continentale din Europa şi Marea Britanie operate de Wizz Air Hungary şi Wizz Air UK, a anunţat astăzi operatorul aerian, conform Agerpres.

Biletele gratuite vor fi disponibile pentru călătorii efectuate între 15 septembrie şi 8 decembrie 2022 pentru a ajuta ucrainenii să ajungă la destinaţiile dorite. Biletele gratuite sunt disponibile pe un total de 800 de rute.

Potrivit sursei citate, cetăţenii ucraineni care doresc să rezerve un zbor în cadrul acestei scheme de bilete gratuite pot face acest lucru vizitând https://wizzair.com/#/rescue. Călătorilor li se va cere să furnizeze numărul paşaportului ucrainean în momentul rezervării şi li se va cere, de asemenea, să prezinte paşaportul ucrainean şi viza/documentele de călătorie necesare la check-in.

"Wizz Air este o companie aeriană importantă pentru Ucraina şi suntem aici pentru a continua să sprijinim în orice mod putem în aceste vremuri dificile. Scopul nostru este să atenuăm greutăţile cetăţenilor ucraineni", a declarat Jozsef Varadi, Chief Executive Officer al Wizz Air.

Compania precizează că numărul indicat de bilete (100.000) la preţul de 0 euro se aplică până la expirarea disponibilităţii pentru zborurile selectate cu plecare între 15 septembrie şi 8 decembrie. Este inclus un bagaj de mână (max: 40x30x20cm). Trolerele şi bagajele de cală sunt supuse unor taxe suplimentare.

Wizz Air operează o flotă de 160 de aeronave Airbus A320 şi A321. În anul financiar F22, care s-a încheiat pe 31 martie 2022, Wizz Air a transportat 27,1 milioane de pasageri. Compania este listată la London Stock Exchange.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Asa distrugi o tara , pe deoparte intretii razboiul , pe de alta parte momesti lumea sa plece din tara . cica astea sint teorii ale conspiratiei , dar pute de la o posta a strategie sorosista .

    1. Asa distrugi o tara , pe deoparte intretii razboiul , pe de alta parte momesti ucrainienii sa plece in Rusia . cica astea sint teorii ale conspiratiei , dar pute de la o posta a strategie sorosista .

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb