Wolf Theiss a asistat asociaţii Dacia Plant în procesul de vânzare a pachetului majoritar către Ceres Pharma

G.D.
Companii / 4 octombrie 2022

Wolf Theiss a asistat asociaţii Dacia Plant în procesul de vânzare a pachetului majoritar către Ceres Pharma

Acţionarii Dacia Plant s-au bazat pe consultanţa juridică oferită Wolf Theiss în procesul de vânzare a unei participaţii majoritare către Ceres Pharma, o companie farmaceutică cu sediul în Belgia, activă în domeniul sănătăţii femeilor şi a familiei, conform unui comunicat remis redacţiei. Dacia Plant este o companie cu capital integral românesc, unul dintre pionierii, precum şi totodată printre primii trei mari jucători din România, activi în dezvoltarea, producţia şi distribuţia de suplimente alimentare naturale de înaltă calitate şi inovatoare.

Potrivit sursei citate, Călin Ioan Ianţa şi Radu Ionescu-Heroiu, fondatorii Dacia Plant, unul dintre cele mai apreciate branduri româneşti de suplimente alimentare, au finalizat cu succes negocierile şi au semnat acordul de vânzare a participaţiei majoritare în Dacia Plant S.R.L. Ceres Pharma îşi va consolida poziţia pe piaţa românească prin această achiziţie de importanţă strategică deosebită, ca parte a planului de extindere a portofoliul de produse în Europa.

Echipa de Corporate M&A a biroului Wolf Theiss din Bucureşti, coordonată de Ileana Glodeanu, Avocat Partener, a acţionat în calitate de consilier juridic acţionarii Dacia Plant în toate etapele tranzacţiei, începând cu faza iniţială a procesului de vânzare, inclusiv pregătirea şi negocierea documentaţiei pentru implementarea tranzacţiei guvernate de legea română, asistenţă în ceea ce priveşte documentele tranzacţionale şi aspectele de reglementare, până la semnarea documentelor tranzacţionale. Wolf Theiss are experienţă în acest domeniu, întrucât firma a consiliat anterior clienţi în tranzacţii în sectorul sănătăţii şi al produselor farmaceutice.

Alături de Ileana Glodeanu, au mai fost implicaţi în această tranzacţie Avocaţii Seniori Luciana Tache şi Mihai Coadă şi Avocaţii Roxana Balica şi Iulia Cumpăratu, toţi membri ai echipei de Corporate M&A. UniCredit Bank Romania, prin echipa de Investment Banking şi Advisory, coordonată de Alexandra Popa - director coordonator, a fost consultantul financiar exclusiv al acţionarilor Dacia Plant în procesul de vânzare.

"Dorim să le mulţumim Ilenei, Lucianei şi lui Mihai pentru ajutorul continuu, oferit de la începutul procesului de vânzare şi până la finalizarea cu succes a negocierilor şi semnarea documentelor. Procesul de negociere s-a dovedit a fi mai complicat decât ne-am imaginat iniţial, dar suntem recunoscători Ilenei şi echipei sale întrucât ne-au ajutat să rezolvăm toate impedimentele şi să găsim soluţii la aspectele complexe şi provocatoare", a declarat domnul Călin Ioan Ianţa.

Domnul Radu Ionescu-Heroiu a adăugat că "Am apreciat foarte mult abordarea comercială şi proactivă a Ilenei, care a fost mereu capabilă să găsească soluţii şi să ne ghideze în acest proces. Abilităţile ei de negociere si dedicarea ei sunt remarcabile, este o forţă".

"Cu o cerere pentru produsele naturale în continuă creştere pretutindeni, suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către Dacia Plant pentru a-i consilia în această tranzacţie strategică. Echipa noastră de Corporate M&A a fost foarte activă în asistarea unora dintre cele mai mari tranzacţii de pe piaţa din România, atât în sectorul farmaceutic cât şi al sănătăţii, şi în mod particular în cele care au implicat antreprenori români. A fost o plăcere pentru noi să lucrăm împreună cu cei doi acţionari, Călin şi Radu, pentru ca procesul de vânzare să fie un succes. Sunt tare mandră de echipa noastră de Corporate M&A pentru că am reuşit să semnăm încă o tranzacţie în acest sector de foarte mare interes.", a declarat Ileana Glodeanu, Avocat Partener şi Coorodonator al practicii de Corporate M&A în cadrul biroului Wolf Theiss din Bucureşti, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb