WSA Group anunţă o cifră de afaceri de 8 milioane de lei în 2022

S.B.
Companii / 29 mai 2023

WSA Group anunţă o cifră de afaceri de 8 milioane de lei în 2022

Compania de recrutare WSA Group anunţă o cifră de afaceri de 8 milioane de lei pentru anul 2022, în creştere cu 31% faţă de anul precedent.

În 2022, compania a recrutat peste 300 de şoferi profesionişti, pentru un portofoliu de 120 clienţi, localizaţi în principal pe pieţele de transport din Vestul Europei.

Potrivit companiei, anul 2022 a fost unul în care piaţa de recrutare a evoluat, pe seama trendului încă în creştere al comerţului online, în principal ca efect al evoluţiei din perioada pandemiei, dar şi a creşterii activităţii economice, în general. Drept urmare necesarul de personal în transporturi a fost în creştere, ceea ce a generat şi creşteri ale salariilor şoferilor profesionişti. Astfel, valoarea salariului mediu lunar obţinut de un şofer român angajat prin intermediul WSA Group pentru companiile din Europa de Vest a crescut la valori medii de aproximativ 2800 Euro, în creştere raportat la anul 2021, când media era în jurul valorii de 2200 Euro.

"Piaţa transporturilor, la nivel european, a cunoscut o contracţie în primele luni ale anului 2023, aspect care s-a resimţit şi în piaţa muncii din domeniul transporturilor. Companiile au avut pe masă mai multe CV-uri ale unor şoferi în căutare de loc de muncă, ceea ce a dus, implicit la o stabilizare a salariilor. Aceasta după ce, în 2022, acestea crescuseră considerabil, iar trendul părea că s-ar putea menţine. Abia în luna aprilie am putut observa o revernire a cererii pentru şoferi profesionişti, semn că volumul de mărfuri transportate este din nou în creştere. Noi, la WSA, avem, în prezent solicitări pentru şoferi specializaţi pentru transport container / intermodal, transport de mărfuri şi lichide ADR, produse siderurgice, produse alimentare şi lista poate continua. Practic, punând sub lupă întreaga perioada de început de 2023, putem spune că a avut loc o corecţie atât în piaţa de transporturi, cât şi în cererea aferentă de resursă umană" a declarat Alexandru Cioc, cofondator WSA Group.

Principalele solicitări ale şoferilor profesionişti la interviul de angajare rămân cele legate de pachetele salariale oferite, respect, seriozitate, condiţii de munca bune, care să se adauge unui salariu bun, calculat transparent şi plătit la timp. În plus, aceştia devin din ce în ce mai selectivi şi când vine vorba de condiţiile de lucru. Astfel, şoferii solicită ca activitatea să fie desfăşurate pe camioane cât mai noi, care să ofere siguranţă în timpul condusului şi ergonomia postului de lucru.

Pentru 2023, WSA Group estimează o creştere a cifrei de afaceri 25%, în condiţiile în care se preconizează ca în acest an piaţa de transporturi europeană să îşi continue evoluţia. În prima parte a acestui an, WSA Grup şi-a extins deja echipa, pentru a putea fi mai aproape atât de clienţi, cât şi de angajaţii proprii. WSA Group ţinteşte o creştere a portofoliului de clienţi cu minim 20%, atât pe piaţa din România, cât şi în străinătate, vizând să penetreze noi pieţe, avînd deja maturitatea şi experienţa necesară. Ca o garanţie a calităţii serviciilor prestate, WSA Group este în curs de certificare ISO 9001, certificare, urmărind, totodată, identificarea unor noi oportunităţi de colaborare.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb