WTA doreşte egalitate între bărbaţi şi femei şi în privinţa premiilor

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 29 iunie 2023

WTA doreşte egalitate între bărbaţi şi femei şi în privinţa premiilor

Egalitatea între bărbaţi şi femei nu trebuie să fie doar în ceea ce priveşte munca, ci şi în privinţa recompensării acesteia. Paşi s-au făcut, dar capătul drumului este încă departe. WTA a anunţat intenţia de a-şi remodela calendarul pentru a include evenimente în comun cu ATP, ceea ce va duce în cele din urmă la paritate în ceea ce priveşte premiile în bani între bărbaţi şi femei în următorii 10 ani. Planul este ca jucătoarele cele mai bune să concureze în mod regulat în competiţii de nivel înalt de tip WTA 1000 şi WTA 500, care vor fi combinate cu evenimente masculine de acelaşi nivel. Aceste competiţii ar urma să aibă premii în bani egale până în 2027, în timp ce evenimentele de o săptămână care nu sunt combinate ar urma să ajungă la paritate până în 2033. WTA intenţionează să mărească numărul de turnee de nivel 1000 la 10, dintre care mai multe se vor desfăşura pe parcursul a două săptămâni, cu un număr mai mare de participanţi, aşa cum se întâmplă deja la Miami şi Indian Wells. Roma a făcut pasul anul acesta, Madrid şi Beijing vor face acelaşi lucru în 2024, Cincinnati şi Montreal în 2025 pentru ca în 2027 să se ajungă la acelaşi nivel de premii. Alte evenimente WTA 1000 vor fi turneele de o săptămână de la Doha şi Dubai, din luna februarie şi într-un loc care urmează să fie stabilit în octombrie, cu premii egale până în zece ani. Numărul evenimentelor de categoria 500 va creşte la 17, cu etape la Tokyo, Brisbane, Charleston, San Diego, Washington, Seul, Berlin, Adelaide, Abu Dhabi, Eastbourne, Monterrey, Strasbourg, Zhengzhou şi Stuttgart, precum şi la Cupa United şi două evenimente în locuri neanunţate.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. sant de acord cu o conditie = sa joace tenis la fel ca barbatii

    adica la turneele de mare slem = victoria sa fie in 3 seturi ca la baieti = adica 3-0, 3-1,3-2  

    daca nu pot fizic acest lucru = atunci nu putem de vorbi de egalitate in premii  

    o alta solutie ar fi ca si baietii sa fie victoriosi in 2 seturi = adica 2-0, 2-1 ca la fete ( nu vor accepta televiziunile )

    victorii egale = premii egale  

    1. In + egalitate si la audienta , la profitul obtinut , cati bani se obtine la o finala masculina si cati la una feminina .asta e , de unde vin bani multi , primesti bani multi . poate intr-o zi cine stie ce jucatoare de la femina voluntari , va dori bani ca ai lui Messi .

      Ce legatura are numarul de seturi? Joc si eu un meci de cinci seturi, imi dai din buzunar cat primeste pierzatorul in primul tur de Wimbledon?

      Audienta genereaza reclama, reclama genereaza bani de premii pentru cei care joaca. Tenisul masculin genereaza audienta de multe ori mai mare decat tenisul feminin. De aia si trebuie remunerat mai bine, ca produce mult mai multi bani! 

    Cred ca urmatorul pas va fi turneele MIXTE,

    femeile vor juca contra barbatilor,

    iar in tribune SPECTATORI exclusiv LMBTQ+ 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb